Στο γραφείο του στο διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, θα βρίσκεται την Τρίτη 17/10 ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης

16 Οκτωβρίου 2017
17:29

Στο γραφείο του στο διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, θα βρίσκεται την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 απο τις 11 π.μ. ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

Ο Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για θέματα του δήμου. Στη συνέχεια θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΤΗΠ και αγροτικούς φορείς απο το Μεσόβουνο και πολίτες.

13 σχόλια

  • O TΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΜΟΙΑΣΕΣ ΙΔΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    • 5 χρόνια χαμένα για τον τόπο σε αγρανάπαυση – χειμερία νάρκη. 5 χρόνια απραξίας και ανικανότητας, και τον λογαριασμό τον πληρώνουμε εμείς. Εις υγείαν των κορόιδων!!!!

  • Ο νεος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης αλλα να ξέρετε δεν ειναι αυτο που καταλαβαίνετε αυτος ειναι κατι αλλο ειναι ο ανεξάρτητος περιφερειάρχης αυτου που ειπε πρώτος την λέξη κωλοτούμπα και δεν την εφαρμόζει προσοχή έτσι. Αληθεια λεω ομως

  • Μπράβο. Συμβολική και ουσιαστική ενέργεια. Να πάρει ζωή επιτέλους και το νέο διοικητήριο. Δυο φορές το πληρώσαμε και το βλέπαμε έρημο.

  • Ψευτο Θόδωρε μόνο γραφεία είσαι υπομονή σε δύο χρόνια θα έχουμε περιφερειάρχη ότι κι αν έχουμε σίγουρα δεν θα είναι ένα ψέμα σαν αυτό που έχουμε

  • Κάποιους τους πειράζει πολύ πού ο Καρυπίδης έχει ξεπεράσει τον παλαιοκοματισμό
    Συνέχισε έτσι Θόδωρε και άσε κλειδωμένα τα πολιτικά λείψανα στο χρονοντούλαπο Οι Πολίτες της Δυτ.Μακεδονίας είναι μαζί σου.

    • Ξέπέρασε τον παλαιοκομματισμό ο Καρυπίδης;;; Μα είναι ο ορισμός του παλαιοκομματικού Μαυρογιαλούρου: υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα ! Διορισμός των δικών μας παιδιών και γυναικών βεβαίως βεβαίως ! Επικοινωνιακά τρυκ και λόγια χωρίς αντίκρισμα ! Αγκαλιά με υπουργούς και πρωθυπουργό σε συνέδρια κομματικά! Γύρα σε χορούς και πανηγύρια και δεκάρικοι λόγοι αβέρτα! Αυτοκινητάκια συγκρουόμενα παρέα με αυτόν που υποτίθεται ειναι ελεγκτής της περιφέρειας! Και φυσικά….. δωρεές στον λογαριασμό μας και Κερνάμε Ελλάδα και μεταξύ μας !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.