kozan.gr: Νταλίκα εισήλθε στο κέντρο της Πτολεμαΐδας και στο πέρασμά της παρέσυρε ένα δέντρο (Φωτογραφία & Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2017
09:46

Νταλίκα εισήλθε στο κέντρο της Πτολεμαΐδας – στο γνωστό “φιδάκι – και στο πέρασμά της παρέσυρε ένα δέντρο. Δείτε φωτογραφία και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:


23 σχόλια

      • Φαίνεσαι ότι έχεις ωραίο γούστο… Για αυτό δεν σε ενοχλεί η ασχήμια και το γεγονός ότι η πόλη έχει καταντήσει χωριό!! Μάλλον εσένα και τους ομοίους σου βολεύει

      • Φαίνεσαι ότι έχεις ωραίο γούστο… Για αυτό δεν σε ενοχλεί η ασχήμια και το γεγονός ότι η πόλη έχει καταντήσει χωριό!! Μάλλον εσένα και τους ομοίους σου βολεύει

        • αν ζούσα στο 1950-1970 θα έλεγα ότι το κέντρο πρέπει να έχει αυτοκίνητα και να μην είναι χωριό.

          Αλλά έχουμε 2017 και πλέον το να κάνεις το κέντρο χωριό (δηλαδή κίνηση πεζών και ποδηλάτων χωρίς αυτοκίνητα) είναι ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

          ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
          ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ

          • Πρώτον άλλαξε χθες το όνομά σου. Ντροπιάζεις την πόλη και τον δήμο. Δεύτερον εάν είσαι τόσο πολιταξιδεμένος βγάλε μερικές φωτογραφίες και πήγαινε σε διεθνείς διαγωνισμούς για δρόμους ήπιας κυκλοφορία, ώστε να σε πάρουν με τις πέτρες όλοι. Για κάποιους σαν και εσένα έχει καταντήσει έτσι αυτή η πόλη.

  • Η αλήθεια είναι πως με την υπάρχουσα νησίδα έχουν σταματήσει τα διπλοπαρκαρίσματα και έχει ελαττωθεί η ταχύτητα σε μέρος που περνούν πολλοί πεζοί και παίζουν μωρά.
    Απλά θα μπορούσε να φαρδύνει μισό με ένα μέτρο το κάθε ρεύμα και θα ήταν μια χαρά για όλους.
    Ούτε να βγει τελείως η νησίδα (πράγμα που εξυπηρετεί αυτούς που διπλοπαρκάρουν) ούτε να γίνε ευθεία (πράγμα που ευνοεί αυτούς που τρέχουν)

    • Σωστός. Το καλύτερο θα ήταν να φαρδύνει λίγο. Είναι το μόνο σημείο της πόλης που δεν κολλάς σε διπλοπαρκαρισμένα. Μόλις βγεις από τα φιδάκια αρχίζουν τα φρένα. Και για τους πεζούς είναι καλά και είναι και όμορφα.

  • Οι υποστηρικτές (πραγματικά δεν περίμενα να έχω συμπολίτες που να τους αρέσει αυτή η αηδία) του σαλίγκαρου έχουν αναρωτηθεί σε ποιο μέρος στον κόσμο υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ασχήμια και τόσο άχρηστο και ανώφελο; Τα υπόλοιπα που υποστηρίζεται για ταχύτητα και διπλοπαρκαρίσματα λύνονται σε μία ημέρα με αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος στους θρασύδειλους οδηγούς. Η αηδία πρέπει να ξηλωθεί χθες και να φτιάξουμε μία σοβαρή πλατεία με πραγματικό φωτισμό.
    Υ.Γ Σε αυτήν την πόλη που σιγά σιγά καταντάει χωριό, είναι αλήθεια ότι η πλειοψηφία των κατοίκων δεν έχει γούστο, δεν τους αρέσουν τα ωραία/όμορφα και λειτουργούν ως χωριάτες. Και εγώ χωριάτης είμαι αλλά καλόγουστος.

    • ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΧΩΡΙΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΤΕΣ (ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5-10 ΛΕΠΤΩΝ) ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ; ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!

  • Η πόλη είναι χωριό και λέγεται καϊλάρια από τους ανθρώπους που ζούνε σε αυτήν. Δεν τους ενδιαφέρει που η πλατεία είναι μέσα στο σκοτάδι, που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις απλά και άμεσα και για να διανύσεις 100 μέτρα πρέπει να κάνεις ολόκληρα χιλιόμετρα γύρω γύρω στα στενά, που έχει ένα κουνουπίδι για άγαλμα στον δρόμο δίπλα από το lidl, ή που έχει αρχαία κυκλαδίτικα αγάλματα στην κεντρική πλατεία σε μία υποτίθεται πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. Ή ακόμη που έχει μία μπουλντόζα στο μουσείο ως έκθεμα, ή οι κεντρικοί είσοδοι της πόλης / χωριού είναι πίσσα στο σκοτάδι για χρόνια τώρα. Κατά τα άλλα βγήκαν τα παπαγαλάκια του δήμου να μιλήσουν για την αηδία τον σαλίγκαρο και πόσο εξυπηρετεί τους πολίτες ή για δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, ο πολυταξιδεμένος χωριάτης απόφοιτος δημοτικού με τους παχυλούς μισθούς. Για αυτό κανένας νέος δεν θέλει να μείνει εδώ. Την καταντήσατε την πόλη μας χωριό, δυστυχώς είστε πολλοί κακόγουστοι νεόπλουτοι μαζεμένοι σε ένα μέρος.

      • Σουρδάκι ποιον λες βρε καημένε; Υπάρχουν αυτά ακόμη; Πόντιος είμαι και η γνώμη μου αφού έχεις υπαρξιακά προβλήματα είναι ένας μεγάλος δήμος με την Κοζάνη μπας και ξεστραβωθούμε και εμείς και αυτοί. Επιχειρήματα πες θρασύδειλε και άσε τα βρισίδια και τις προσβολές. Επειδή αγαπάω την πόλη μου ανόητε με πονάει που αντί να μεγαλώνει μικραίνει ακόμη και σε νοοτροπίες…

      • Παλιά χωρίς την αηδία του σαλίγκαρου κατέβαινες εάν δεν είσαι 15 χρονών από την Νοσοκομείου και έμπαινες απευθείας στην 25η Μαρτίου με κατεύθυνση προς το γήπεδο/Κοζάνη. Επίσης ποτέ δεν συναντούσες μποτιλιάρισμα στην 25η Μαρτίου σε οποιοδήποτε σημείο της. Αλλά που να καταλάβεις όταν είσαι παπαγαλάκι και στημένος; Που για να διανύσεις 100 μέτρα εάν κάνεις λάθος στην διαδρομή πρέπει να διανύσεις δέκα οικοδομικά τετράγωνα για να διορθώσεις το λαθος ή επειδή αλλάζουν κάθε 6 μήνες τις μονοδρομήσεις στο κέντρο; Ή μήπως λέω κάτι που δεν ισχύει. Στημένε, εε στημένε…

          • Δηλαδή ρε εσύ ανοιχτόμυαλε και μορφωμένε φίλε ο σαλίγκαρος εκφράζει το “νέο”, το “σύγχρονο”, την “καινοτομία”? Εάν είναι έτσι να το πακετάρουμε και να το εξάγουμε σε καμία χώρα ανεπτυγμένη του εξωτερικού… Μήπως εσύ τελικά είσαι σε κατάσταση μέθης από τους ψεκασμούς. Για συνέλθετε λίγο, γιατί η βλακεία σας επηρεάζει και τις δικές μας ζωές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.