Παράταση λίγων ήμερων για εγγραφές στα προγράμματα της Ακαδημίας ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. που πραγματοποιούνται στη Databank

17 Οκτωβρίου 2017
11:43
Κανένα σχόλιο

Μετά τη μεγάλη ζήτηση για εγγραφές στα προγράμματα ρομποτικής της Ακαδημίας ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. που πραγματοποιούνται στη Databank δόθηκε παράταση στην δυνατότητα εγγραφής μαθητών μέχρι την Παρασκευή 20-10- 2017.

Τα παραπάνω προγράμματα ρομποτικής, απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου και οι θέσεις είναι περιορισμένες .

Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα της Ακαδημίας ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ είναι προϊόν Πανεπιστημιακής έρευνας πολλών ετών και είναι δοκιμασμένα με επιτυχία σε χιλιάδες μαθητές κάθε ηλικίας.

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 16 τετράμηνους κύκλους μαθημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής που περιλαμβάνουν 224 διαφορετικά μαθήματα, σε συνολικά 518 ώρες διδασκαλίας, με διαφορετικούς εκπαιδευτικούς στόχους το κάθε μάθημα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους θα κατασκευάσουν συνολικά 192 διαφορετικά ρομπότ με τις οδηγίες των καθηγητών, θα εξασκηθούν σε 97 πίστες σεναρίων και σε 672 διαφορετικές δραστηριότητες

Οι εκπαιδευτές είναι υποχρεωτικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την Ακαδημία ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ

Στο τέλος κάθε κύκλου απονέμεται στους μαθητές βεβαίωση από την Ακαδημίας Ρομποτικής του ΠΑΜΑΚ, που πιστοποιεί ότι ο μαθητής παρακολούθησε τα προγράμματα του.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα http://anglia.edu.gr/robotics/ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.