kozan.gr: Κοζάνη: 170 αθλητές, από 45 σωματεία (Αθήνα, Πάτρα, Χανιά, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη), το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22/10 , στο 1o Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2017
20:03
Κανένα σχόλιο

Το 1o Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης. Σήμερα Τρίτη 17/10, παραχώθηκε συνέντευξη τύπου στο χώρο του ΣΕΑ Κοζάνης, (αίθουσα εκδηλώσεων 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης), από τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης, κ. Κώστα Διδασκάλου και τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Κοζάνης, κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Το Πανελλήνιο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα, προκήρυξε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης , όπου θα λάβουν μέρος αθλητές των μικρών ηλικιών (παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων). Όπως σημείωσε ο κ. Διδασκάλου: «Το γεγονός αυτό τιμά την πόλη μας και καταδεικνύει την πανελλήνια αναγνώριση της προσφοράς του Σ.Ε.Α. Κοζάνης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα ιδεώδη της στην περιοχή μας». Στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν περίπου 170 μικροί αθλητές και αθλήτριες, συνοδοί γονείς και προπονητές  από όλη την Ελλάδα για ένα τριήμερο, ενώ θα συμμετέχουν 45 σωματεία από όλη τη χώρα, (Αθήνα, Πάτρα, Χανιά, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου στις 8 και 30 το πρωί, ενώ η τελετή έναρξης θα γίνει στις 11 π.μ.. Οι αγώνες θα συνεχιστούν από τις 8 και 30 το πρωί και την Κυριακή 22/10, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί και οι απονομές.

Θανάσης Τέγος




Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.