kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Ανάμεικτα συναισθήματα για τη συγκέντρωση φίλων και μελών της παράταξης “Ενότητα”

18 Οκτωβρίου 2017
09:11

Μπορεί, το βράδυ της Δευτέρας, στη συγκέντρωση φίλων και μελών της παράταξης “Ενότητα”, η αίθουσα στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης να ήταν γεμάτη, ωστόσο, πολλοί που βρέθηκαν εκεί δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το μέλλον της παράταξης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, τουλάχιστον τρία (3) πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού κρίνουν λάθος το στήσιμο της εκδήλωσης, με τους μονολόγους των απολογισμών από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Υποστηρίζουν ότι ο λόγος έπρεπε να δοθεί στους πολίτες για να εκφραστούν και να αναδειχθούν προτάσεις και ιδέες ώστε να εξαλειφθούν παθογένειες κι αδυναμίες της παράταξης. Όπως συμπληρώνουν, δεν υπήρξε το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής, ενώ δεν ακούστηκε ούτε μια κουβέντα που να σηματοδοτεί το πραγματικά καινούριο.

Η Χύτρα

7 σχόλια

  • Ημουν εκεί.

    Η χρονική περίοδος δε χαρακτηρίζεται ως προεκλογική.

    Η ανταπόκριση του κοινού ήταν σημαντική. (δεν υπήρχαν άδειες θέσεις).

    Είναι τυχερή η Κοζάνη που έχει ανθρώπους σαν τον Κο Μαλούτα.

  • Ηταν μια πολύ καλή συγκέντρωση. ο Μαλούτας φάνηκε ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος επικεφαλής της παράταξης. Η δομή της συζήτησης ήταν πολύ καλή. Οι δημοτικοί σύμβουλοι ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα . έτσι έπρεπε. Όσο για την αυτοκριτική αυτή οφείλει να την κάνουν όσοι διοικούν. Τέσσερα χρόνια μετά ακόμη θα συζητάνε γιατί έχασαν αν είναι δυνατόν. Τώρα μόνο μπροστά και δυνατά

  • Η ανυπαρξία της σημερινής αρχής θα φανεί και στην επόμενη πενταετία γιατί δεν θα έχει ωριμάσει κανένα έργο για την περιοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.