Διακοπή νερού στην ΚΑΤΩ Πτολεμαΐδα- Μειωμένη παροχή και πιθανή διακοπή στην ΑΝΩ Πτολεμαΐδα, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

18 Οκτωβρίου 2017
14:37

Η ΔΕΥΑ Εορδαίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό της Πτολεμαΐδας ότι σήμερα Πέμπτη 19 Οκτώβριου 2017 θα υπάρχει διακοπή νερού στην Κάτω Πτολεμαΐδα μειωμένη παροχή και πιθανή διακοπή στην Άνω Πτολεμαΐδα, λόγω εργασιών για αποκατάσταση διαρροής ύδατος σε κεντρικό αγωγό της περιοχής και συγκεκριμένα στην οδό Βενιζέλου από τις 09:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

6 σχόλια

  • Συνήθως τα “άνω&κατω” ως τοπονυμικοι προσδιορισμοί χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν υψομετρική διαφορά! Όμως απ όσο γνωρίζω η Πτολεμαιδα ειναι μια “επίπεδη” και χωρίς υψόμετρα πόλη!..άρα μήπως θα ήταν καλύτερα να μην χρησιμοποιούνται τέτοιοι όροι?? Έχετε πολύ πλάκα όμως ρε ζαγαρια καιλαριωτες…χαχαχαχαχαχα

  • Άσε τους χαρακτηρισμούς σούρδε. Στην Κοζάνη που ζω για 30 και πλέον χρόνια είστε μειοψηφία και έχετε αφομοιωθεί εντελώς από τους απόγονους των προσφύγων του 1922-1923. Ευτυχώς οι κομπλεξικοί και στις δύο πόλεις από όλες τις πλευρές είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών. Και κανένας δεν σας δίνει σημασία πλέον. Οι εποχές επιτάσσουν ένα μεγάλο δήμο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας για τις επόμενες γενιές.

      • Οι φανοί είναι ωραίοι όπως και ο κεμεντζές όλην την υπόλοιπη χρονιά επίσης είναι φανταστικός. Τον διασκεδάζουν όλοι οι σούρδοι φίλοι μου. Απλά εγώ δεν βγαίνω να προσβάλλω κανέναν ως κομπλεξικός. Αυτό καυτηριάζω με το σχόλιό μου και τίποτα παραπάνω. Κατά τα άλλα η ανάγκη για την δημιουργία ενός μεγάλου δήμου κρίνεται επιτακτική για τους Κοζανίτες και τους Πτολεμαϊδιώτες. Εάν όχι για την γενιά μας (50 και άνω) για τα παιδιά μας σίγουρα.

        • για να λες οι σούρδοι φίλοι σου και μετά ότι δεν βγαίνεις να προσβάλλω κανέναν ως κομπλεξικός… μάλλον έχεις πολλούς φίλους…

    • Θες να πεις οι πόντιοι αφομειώθηκαν αφού μέχρι και στις αποκριές βγαίνουν και διασκεδάζουν. Εκτός από εσένα που δεν βγαίνεις από το σπίτι σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.