kozan.gr: Σύσκεψη σωματείων Κοζάνης: «Κάτω τα χέρια απ΄τη λαϊκή κατοικία – Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις» (Βίντεο)

18 Οκτωβρίου 2017
22:22

Σύσκεψη σωματείων (Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Σωματείο Εργατών και εργατριών γούνας, Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, με θέμα «τις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών». Τα σωματεία κάλεσαν  την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Κοζάνης, τα διοικητικά Συμβούλια των εργατικών σωματείων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας και των συνταξιούχων, να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, ενώ προειδοποιούν με κατάληψη στην Εφορία της Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος

7 σχόλια

  • Το τσάμπα είναι γλυκό. Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν ενοίκιο και να ανακεφαλαιώνουν τις τράπεζες με το υστέρημά τους.
    Ελληνάρες για ………….

  • ειναι ειδη πληρωμενες !!οταν μου κανουν καθε μηνα 80ευρω κρατησης και οταν θα πληρωνω της ανακεφαλαιωσης τον τραπεζων που ειναι ιδιωτικες εγω και ολες οι γενεες μου .ΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ !!!!!!

    • Τι λες μωρε;! Και μένα μου κανουν κρατήσεις αλλά δεν έχω σπίτι κρατικό. Και με 80 ευρώ το μήνα πληρωνεις σπίτι στην Ζεπ που όταν τα πηρατε ηταν απίστευτη τύχη! Με βιοκλιματικό σχολείο τωρα! Πενήντα χρόνια δουλεια ο πατέρας μου τριαντα εγώ όλα με κρατήσεις στον ΟΕΚ για να εχεις ΕΣΥ τζάμπα σπίτι και εγώ ακόμα στο νοίκι; και όσοι έχουν κρατήσεις αλλά δεν τους κληρώθηκε ποτε σπίτι; σε κοστος κατασκευής ναι, όσο στοιχίζει να το φτιάξει ναι, ειναι δυνατο να θες σπιτι που για να το φτιαξεις,με ολα τα προβληματα που πιθανως εχει, να θες 60000 και συ μας λες οτι με 80 ευρω κρατησεις εισαι ενταξει;
      είναι δυνατό να μη θες να πληρώσει ουτε ενα ευρώ; δηλαδή εμείς είμαστε β κατηγοριας άνθρωποι;
      Και κάτι ακόμα. Πριν λιγα χρόνια είχε γίνει μια εκδήλωση στο κοβενταρειο οπου ηταν μια δικηγόρος απο Αθήνα ειδική στις κατασχέσεις και ο Θεοφύλακτος που τοτε ηταν πρόεδρος των καταναλωτών. Ειμασταν γυρω στα εκατο ατομα και εμενα μου ελυσε πολλες αποριες η γυναικα. Κανένας απο το πάμε, απο αυτά τα σωματεία δεν ηταν εκεί. Κανένας.ξυπνησατε τώρα.

  • ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ “ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ “ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ” ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΣ ΣΠΙΤΙ ???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.