Από Δευτέρα διακοπή ρεύματος στα κτήρια του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Από ένα 24ωρο και κλιμακωτά έως και συνεχής διακοπή. Από κτήρια του Βελβεντού θα ξεκινήσει η διακοπή.

19 Οκτωβρίου 2017
10:35

Από Δευτέρα διακοπή ρεύματος στα κτήρια του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Από ένα 24ωρο και κλιμακωτά έως και συνεχής διακοπή. Από κτίρια του Βελβεντού θα ξεκινήσει η διακοπή.

Δείτε το έγγραφο που παρουσιάζει το ai-vres.blogspot.com

2 σχόλια

  • Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού εξήγγειλε, χθες Πέμπτη 19/10/2017, ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η παραγγελία 10 μοντέρνων ψηφιακών κονδυλοφόρων “ελάχιστης τριβής”, κατασκευασμένων από φτερά πέρδικας και με ανοξείδωτη ακίδα, για αποφυγή λεκέδων στο χαρτί και για άνετο γράψιμο στο χέρι. Οι κονδυλοφόροι, θα είναι εφοδιασμένοι με ενσωματωμένη οθόνη LCD (2 γραμμών, 26 χαρακτήρων) και θα έχουν προεγκατεστημένο το ελληνο-αγγλικό λεξικό Magenta Lexicon V.12 (2017), με ενργό Τ9 και Auto Correction. Τέλος, θα λειτουργούν με 2 μπαταρίες ΑΑΑ (αυτονομίας 96 ωρών) και θα συνοδεύονται με μελανοδοχεία στιβαρής κατασκευής, προς αποφυγή ατυχών ανατροπών. Έτσι, από Δευτέρα 23/10/2017, η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων, θα μεριμνήσει ώστε να χρεωθεί από ένα σετ σε κάθε δημοτικό υπάλληλο στο Βελβεντό, για τις άμεσες ανάγκες συνταγογράφησης των πιστοποιητικών του Δήμου.

    Παράλληλα θα τρέξει και μειοδοτική προσφορά για προμήθεια 15 ειδικά εκπαιδευμένων ταχυδρομικών περιστεριών, εφοδιασμένων με πρόσφατο πιστοποιητικό υγείας από συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ κτηνίατρο. Τα περιστέρια αυτά, θα φορούν ειδικά βραχιόλια και μεταλικά μπρελόκ, με τυπωμένο το λογότυπο του Δήμου, για την ανανγνώριση της ιδιότητάς τους ως Δημοτικών Περιστεριών. Τα βραχιόλια θα είναι εφοδιασμένα με GPS, για τον απομακρυσμένο έλεγχο στίγματος από την έδρα του Δήμου και με τσιπάκια τύπου “RF ID CLIP CHIP”, τα όποια θα καταγράφουν τον χρόνο και την ταχύτητα του κάθε περιστεριού κατά την διάρκεια της πτήσης. Τα Δημοτικά Περιστέρια, θα χρησιμοποιούνται από τις Δημοτικές υπηρεσίες του Βελβεντού, ώστε να καλυφθεί η ταχεία διακίνηση των εγγράφων, προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες αλλά και προς άλλες υπηρεσίες του Δημόσιου τομέα, λόγω εκλλείψης της δυνατότητας αποστολλών των ανωτέρω εγγράφων μέσω email και FAX. Δικαίωμα υποβολής μειοδοτικών προσφορών, θα έχουν μόνο εκτροφείς νόμιμων μονάδων περιστερώνων, προσκομίζοντας: 1) την Άδεια Λειτουργίας του Περιστερώνα τους, εκδωθείσα από την οικεία Περιφερειακή Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης και 2) πρόσφατη Φορολογική Ενημερότητα της οικείας ΔΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.