Γ Εθνική κατηγορία: Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ-ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας

19 Οκτωβρίου 2017
20:28
Κανένα σχόλιο

Τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα η ομάδα μας υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα των Ίκαρων Τρικάλων και θέλει να πάρει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που είναι απαραίτητη τόσο για τη ψυχολογία όσο και γιατί η έδρα πρέπει να γίνει το φρούριο μας στην προσπάθεια να μείνουμε μακριά από κινδύνους.
Για αυτό θέλουμε κοντά μας όλο το φίλαθλο κόσμο της Πτολεμαΐδας να γίνει ο 6ος παίκτης μας και να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.