kozan.gr: Η καρδιολογική κλινική είναι, σήμερα, για τον Γιώργο Χιωτίδη, το νούμερο ένα πρόβλημα του Μποδοσάκειου (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2017
00:22

Στην εκπομπή “στο… κόκκινο”, του τηλεοπτικού σταθμού FLASH, μίλησε, το βράδυ της Πέμπτης, ο διοικητής των νοσοκομείων Μαμάτσειου – Μποδοσάκειου (και Φλώρινας), Γιώργος Χιωτίδης. Μεταξύ άλλων, ο κ. Χιωτίδης αναφέρθηκε στα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σήμερα, τα δύο νοσοκομεία Kοζάνης & Πτολεμαΐδας. Δείτε τι είπε για το Μποδοσάκειο:

4 σχόλια

  • Αντιγράφω το σχολειό μου από άλλο άρθρο γιατί παλιά λέγαμε ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δυστυχώς όμως πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε μέχρι να τα εμπεδώσουμε: Ας βάλουν μυαλό οι δημότες της περιοχής και ας πιέσουν να γίνει ένας διευρυμένος δήμος Κοζάνης-Εορδαίας για να σωθεί η παρτίδα για την περιοχή εκτός Δ.Ε.Η. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας δούμε την μόνη λύση που έχουμε για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.

    • Ουτοπια για το προφιλ του σημερινου Ελληνα και ειδικα για την συγκεκριμενη περιπτωση. Η ουσια τους αφηνει αδιαφορους οχι μονο σ αυτο αλλα και σε πολλα αλλα θεματα …βλεπε ανοικοδομηση πανεπιστημιουπολης οταν το καμπους του τει χωρα και περισσευει κι εχει ετοιμες υποδομες κι οταν βρισκομαστε σε κριση οικονομικη. Βλεπε νεο αστυνομικο μεγαρο οταν διπλα το ερειπιο του ιατρικου κεντρου χασκει και πολλα πολλα αλλα. Το Εγω σε καθε περιπτωση πλεοναζει

  • Τίμιε αυτο που χρειάζεται σήμερα και πάντοτε ειναι η διαδημοτική δράση και συνεργασία των δυο Δημων μ ολους τους φορείς του νομου σ ολα τα επιπεδα. Διαφορετικά θα εχουμε παντού σωτήρες τύπου Χιωτιδη να μας τα λύνουν ολα.!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.