Kοζάνη: Eκδήλωση – συζήτηση:«Η αξία των εμβολιασμών», το Σάββατο 21 Οκτώβρη

20 Οκτωβρίου 2017
06:26

Η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης, μέλος της ΟΓΕ, με αφορμή και την πρόσφατη έξαρση σε κρούσματα ιλαράς, σας προσκαλεί στην εκδήλωση—συζήτηση που διοργανώνει με θέμα :

«Η αξία των εμβολιασμών»

Ομιλήτρια : Χάρις Λαμπαδά, παιδίατρος

Σάββατο 21 Οκτώβρη, ώρα 6:00μμ

στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης

 

2 σχόλια

  • Ας μας που οι εκπρόσωποι των συμφερόντων των πολυεθνικών πριν ελάχιστα χρόνια ο πανικός και η προπαγάνδα για τα εμβόλια του ιού Η1Ν1 ήταν πραγματικός ή κατασκευασμένος; Γιατί όλοι μας δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου όπως θα ήθελαν και θα τους βόλευε…

    • Σε λίγο θα μας πούνε ότι δεν μας ψεκάζουν κι όλας. Άσε που στην κουβέντα μπορεί να πούνε και για την ομοιοπαθητική ότι είναι μούφα. Που ξέρουν από επιστήμη τώρα οι σύλλογοι γυναικών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.