Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης: Προετοιμασία εξετάσεων ΚΠΓ για τη Β περίοδο 2017

20 Οκτωβρίου 2017
10:18
Κανένα σχόλιο

Ενόψει της προετοιμασίας των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β περιόδου 2017 ,σας ενημερώνουμε ότι θα ισχύσει για πρώτη φορά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων του ΚΠΓ. Για το λόγο αυτό οι υποψήφιοι πρέπει να αναζητήσουν το Σύστημα Καταχώρησης Αιτήσεων Υποψηφίων στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kpg.it.minedu.gov.gr/.
Πλέον ο υποψήφιος θα καταχωρεί ο ίδιος ηλεκτρονικά την αίτηση του στο σύστημα και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα γίνεται αποκλειστικά η αναζήτηση της υπάρχουσας αίτησης στο σύστημα και η οριστικοποίηση αυτής, εφόσον πρώτα ελεγχθουν τα στοιχεία της αίτησης και η πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου.
Ο υποψήφιος μπορεί να οριστικοποιεί την αίτηση του σε οποιαδήποτε Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης επιθυμεί και όχι απαραίτητα σε αυτή που σχετίζεται με την περιοχή εξεταστικού κέντρου που έχει επιλέξει για εξεταστικό κέντρο.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης : www.dide.koz.sch.gr και να συμβουλεύονται το εγχειρίδιο χρήσης 2017.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.