Ο Σύμβουλος επιχειρήσεων και υποψήφιος πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης, Γιάννης Μητλιάγκας, μίλησε σήμερα Παρασκευή 20/10, στο Kozan.gr σχετικά με τις εκλογές του επιμελητηρίου, που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο. Ο κ. Μητλιάγκας τόνισε αρχικά πως: «Αυτό που έχουμε να επιδείξουμε, είναι ένα πραγματικό σχέδιο εξόδου απ΄την κρίση, το οποίο στηρίζεται στην πολυφωνία και στη διακλαδική συμμετοχή επαγγελματιών απ’ όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας».

Μιλώντας για την κατάρτιση του συνδυασμού του και αν υπάρχει κάποια στήριξη από πολιτικό φορέα, είπε: «Οι συμμετοχές έχουν να κάνουν με όλο το φάσμα. Δεν μας αφορά η στήριξη κάποιου κόμματος, μας αφορούν τα προβλήματα των επιχειρηματιών».

Καλούμενος να σχολιάσει τον Κώστα Κυριακίδη και αν έχει την υποστήριξη του, σημείωσε: «Ο κ. Κυριακίδης άλλαξε τη ρότα του επιμελητηρίου. Το έφερε στο προσκήνιο μαζί με τα μέλη του Δ.Σ, ενώ επί θητείας του έχουν παρθεί σημαντικές πρωτοβουλίες. Ο κάθε επιχειρηματίας κάνει τις επιλογές του. Εγώ έχω μια άριστη σχέση και συνεργασία μαζί του. Συζητάμε και τώρα για το θέμα των εκλογών, αλλά και για το σύνολο των προβλημάτων των επιχειρήσεων».

Θανάσης Τέγος