kozan.gr: Με το δικό του τρόπο τίμησε τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας Μεσοβούνου, ο δρομέας της ΑΕΚ και του Σ.Δ.Ο.Εορδαίας, συντοπίτης μας, Γιώργος Ζαχαριάδης (Φωτογραφίες)

22 Οκτωβρίου 2017
17:42

Με το δικό του τρόπο τίμησε τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας Μεσοβούνου, ο δρομέας της ΑΕΚ και του Σ.Δ.Ο.Εορδαίας, συντοπίτης μας, Γιώργος Ζαχαριάδης. Συγκεκριμένα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φορώντας τη φανέλα της ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ, με το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ – Πάντα Τιμώ», έτρεξε το “Μαρτυρικό Οδοιπορικό” από την Πτολεμαΐδα (περιοχή Σταθμός τρένων Ο.Σ.Ε.) – Ανατολικό – Κομνηνά – Μεσόβουνο 20 χλμ αφιερωμένα στα θύματα του Μαρτυρικού χωριού. Στη συνέχεια ανέλαβε τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις, ως αστυνομικός, λόγω παρουσίας των επισήμων προσώπων.

 

3 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο
    Θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής
    Σοφοκλής Σιδηρόπουλος
    Τιμή και δόξα στούς νεκρούς η ιστορία πρέπει να μην διαγράφεται και ούτε να παραγράφεται αλλά να είναι οδηγός στην ζωή μας και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους

  • Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τα θύματα της Γερμανικής θηριωδίας. Λίγα χλμ γεμάτα αγάπη και σεβασμό. Σας Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την εκτίμηση. Ζαχαριάδης Γιώργος ΤΕΜΟΝΑΕΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.