Απορία αναγνώστη προς τον δήμο Κοζάνης:  Γιατί όλες τις Κυριακές στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το δωμάτιο περιποίησης βρεφών είναι μονίμως κλειστό;

22 Οκτωβρίου 2017
22:35

 Γιατί όλες τις Κυριακές στην κεντρική πλατεία Κοζάνης το δωμάτιο περιποίησης βρεφών είναι μονίμως κλειστό; Γιατί είναι κλειστό τη μέρα που η πλατεία της Κοζάνης γεμίζει με γονείς και παιδιά; Παρακαλώ για μια απάντηση.

9 σχόλια

  • Και είναι υποχρεωμένος ο δήμος να σου απαντήσει δημόσια; Πηρες τηλέφωνο να ρωτήσεις πρωτα ή επειδή σε βολευει εσένα τις Κυριακές λες ας γράψω στο κοζαν.gr Και για να μην παρεξηγηθω δεν είμαι υπάλληλος του δήμου.

    • Φυσικά και είναι υποχρεωμένος να απαντά δημόσια. Η πλατεία είναι περιουσία των δημοτών. Ο Δήμαρχος και οι υπάλληλοι πληρώνονται για τη διαχείριση και τη σωστή λειτουργία των δομών όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

  • Μην κουράζεται τον Δήμο ….Είναι κουρασμένοι οι υπάλληλοι …Άμεση αντικατάσταση περιστρεφόμενων καρεκλών διότι βούλιαξαν τα μαξιλάρια από το πολύ καθισιο

  • Αν θέλετε να καταλάβετε αλλά και να διασκεδάσετε λίγο.
    Δείτε τι έγραψε μια μαμά, Έτσι υπογράφει.

    Κάτω από αυτήν την συγκεκριμένη ταμπέλα.

    Τον είδα προχτές κι με έπιασε κλαυσιγελος

    Είμαι γυναίκα με μεγάλα σχετικά παιδιά, Όχι μωρά δηλαδή.

    Κάτω από εκείνο το δέντρο άλλαζα τα καλοκαίρια τις πάνες τους!…

    No comments..
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.