Δώστε χρώμα στην κρεβατοκάμαρά σας!

27 Οκτωβρίου 2017
17:00
Κανένα σχόλιο

Το χρώμα της κρεβατοκάμαρας είναι ένα θέμα που πολλοί προσπερνούν χωρίς να δώσουν ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για να εξασφαλίσει την προσωπική σας ηρεμία καθώς κι έναν ιδανικό ύπνο. Οι αποχρώσεις στους τοίχους αρχικά κι έπειτα στα ίδια τα έπιπλα είναι ο συνδυασμός που θα δώσει στο σύνολο του δωματίου σας την αίσθηση του ιδανικού μέρους να ζει κάποιος.

Οι αποχρώσεις των κρεβατιών (https://www.epiplagand.gr/krebatiaependedumena/) σε φυσικό χρώμα, τα αέρινα υφάσματα, τα ανοιχτά χρώματα “ανοίγουν” το μάτι και δίνουν μια αίσθηση απόκοσμου στον χώρο. Η κρεβατοκάμαρα σας μοιάζει μεγαλύτερη και πιο πλατιά, ο χώρος φαντάζει ατελείωτος ενώ η ψυχολογία ανεβαίνει διαρκώς καθώς κάνουμε λόγο για αποχρώσεις του μπεζ, του λευκού, του ανοιχτού γαλάζιου ή του απαλού ροζ ή σομόν. Φυσικά όλα αυτά εμπίπτουν στο γεγονός ότι έχετε ένα τέτοιο στυλ και σας αφορά μια τέτοια επιλογή. Από την άλλη πλευρά τα βαριά έπιπλα με τις δυνατές κατασκευές, σε χρώμα γκρι, μαύρο ή σκούρο καφέ, με έντονα γεωμετρικά ή βιομηχανικά σχέδια είναι η επόμενη επιλογή αυτών που έχουν στο μυαλό τους κάτι πιο εντυπωσιακό, δυναμικό και μεγαλειώδες. Οι κατασκευές που παραπέμπουν σε μοντέρνες αναφορές ενός αιώνα που αφήνει το σημάδι του στον κόσμο, έρχεται να δώσει τη σφραγίδα του και στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας. Όλη η διακόσμηση μπορεί να αφορά το ευρύτερο πλαίσιο της δυναμικής σας προσωπικότητας και σε συνδυασμό με την κατάλληλη διακόσμηση να δώσει στον χώρο σας αυτό που πάντοτε ονειρευόσασταν.

Σε χώρους και σπίτια όπου κυριαρχεί το ρουστίκ ή παραδοσιακό στυλ, κάνουμε λόγο για κάτι τελείως διαφορετικό που δίνει την αίσθηση της απλότητας της παράδοσης σε συνδυασμό με τις μοντέρνες τάσεις που έρχονται να ενσωματώσουν αυτό που υπήρξε με αυτό που θα έρθει για να μείνει δυναμικά στα επόμενα χρόνια. Τα χρώματα και το στυλ της κρεβατοκάμαρας είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση και φυσικά μπορείτε να ψάξετε μέχρι να βρείτε κάτι που θα ταιριάξει απόλυτα στο δικό σας γούστο, χωρίς εκπτώσεις. Όσοι τολμούν τις έντονες αλλαγές θα επιλέξουν το χρώμα ενώ όσοι υπηρετούν τις κλασικές λύσεις θα βρουν τα αντίστοιχα σχέδια κάνοντας το δωμάτιο τους το ιδανικό μέρος της χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το ραντεβού με το γούστο είναι μονόδρομος όταν επενδύετε στην ποιότητα και στα κατάλληλα υλικά. Οι συμβουλές διακόσμησης από τους ειδικούς μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και να σας κάνουν να δείτε διαφορετικά τα πράγματα βγάζοντας σας και από το λαβύρινθο των εκατοντάδων επιλογών που σας προσφέρουν απλόχερα οι εταιρείες επίπλων και διακόσμησης. Αφεθείτε στις νέες τάσεις κι εμπιστευτείτε το ένστικτο σας κι αυτό σίγουρα θα σας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε δίνοντας στο σπίτι σας τον “αέρα” που του αξίζει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.