Η Ιωάννα με την Βάγια και τον Κωνσταντίνο από το Τρανόβαλτο, το TV spot της Stoiximan κ.α.

25 Οκτωβρίου 2017
09:15
Κανένα σχόλιο

50 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Κοζάνης, στο ορεινό και απομακρυσμένο Τρανόβαλτο, τα παιδιά του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή οικογένεια. Επιθυμία της Βάγιας είναι να γίνει αστυνομικός και για τον Κωνσταντίνο όλοι είναι καλύτεροί του φίλοι.
Η Ιωάννα, δασκάλα της Ε’ Δημοτικού, είναι η αίτια της δημιουργίας του Προγράμματος «Οι Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν».

Πράγματι. Ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη για τα παιδιά, διατηρεί τον πρώτο ενθουσιασμό του να είσαι δάσκαλος και συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να προσπαθεί για το καλύτερο. Για όλους αυτούς τους μαθητές του τόπου της, που τα δικά της παιδιά. Η Ιωάννα είναι ένας από τους Μεγάλους Ήρωες αυτού του ταξιδιού.

Και εμείς στη Stoiximan δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που συναντήσαμε ανθρώπους όπως την Ιωάννα*. Που περπατήσαμε παράλληλα, για καλό σκοπό. Για τα παιδιά.
‘Εύχομαι όλα αυτά που είδαμε εμείς, να τα γνωρίσουν και κάποια άλλα σχολεία που πιθανόν θα έχουν περισσότερα προβλήματα από εμάς’, καταλήγει η Ιωάννα στην προσπάθειά της να φέρει όλο και περισσότερα σχολεία στο Πρόγραμμα.

…θεματικό βίντεο από το Δημοτικό Σχολείο Τρανοβάλτου

…μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου στο τελευταίο διαφημιστικό spot της Stoiximan.gr

…βίντεο από την εκδήλωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν”, του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου μίλησε και η δασκάλα Ιωάννα Τζουκοπούλου

--stoix251017 1 1--stoix251017 2 1

--stoix251017 3 1--stoix251017 4

--stoix251017 5--stoix251017 6

“Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν” της Stoiximan

…Το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν» δημιουργήθηκε με σκοπό να γεφυρώσει τα γεωγραφικά χάσματα και να αναδείξει την εκπαιδευτική πραγματικότητα όπως αυτή εξελίσσεται στις γωνιές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μια εμπειρία ζωής.

Στόχος μας είναι να δούμε τους Μικρούς Ήρωες να μεγαλώνουν, θέλοντας να χαρίσουμε χαμόγελα, γνώσεις και εμπειρίες σε ακόμη περισσότερα παιδιά της ακριτικής Ελλάδας. Να αναδείξουμε την ανιδιοτελή προσφορά των εκπαιδευτικών προς τα παιδιά, για τα οποία προσφέρουν καθημερινά όσα περισσότερα μπορούν. Οι ‘Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν’ είναι ένα ταξίδι από την οικογένεια της Stoiximan φτιαγμένο με πολλή αγάπη για τα παιδιά όλης της Ελλάδας. Και για να μπορέσει αυτό το ταξίδι να συνεχίσει την πορεία του, χρειάζεται τη συμμετοχή σου.

Ένα ταξίδι φτιαγμένο από τη Stoiximan με πολλή αγάπη για τα παιδιά της ακριτικής Ελλάδας.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. 
Μείνετε συντονισμένοι για το ντοκιμαντέρ, καθώς και για το δεύτερο κύκλο του Προγράμματος «Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν»!

--iroes251017

ΠΗΓΗ: http://www.iroes.gr/oi-mikroi-iroes-taxidevoun/

* Η Ιωάννα Κ. Τζουκοπούλου, είναι η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου και κατάγεται από το διπλανό Μικρόβαλτο. Οι μαθητές που αναφέρονται και εμφανίζονται περισσότερο στα video είναι, η Βάγια Σφαλύρα (από Ελάτη) και ο Κωνσταντίνος Παυλίδης (από Τρανόβαλτο).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.