kozan.gr: Αύριο Παρασκευή η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Καντίντ” – Η Ε. Δημοπούλου απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα παραμείνει στη θέση της, μετά τη λήξη της θητείας της, στις 31 Ιανουαρίου 2018 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Οκτωβρίου 2017
15:18
Κανένα σχόλιο

Συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Καντίντ» που σκηνοθετεί ο Θωμάς Μοσχόπουλος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο φουαγιέ της Αίθουσας Τέχνης. Η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και του Θεάτρου ΠΟΡΤΑ. Για την παράσταση μίλησαν ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, κ. Θ. Λιάκος, η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ε. Δημοπούλου, αλλά και ο σκηνοθέτης του έργου. Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στις 21:00στην Αίθουσα Τέχνης. Οι παραστάσεις στην πόλη μας θα συνεχιστούν έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017, τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21:00 στην Αίθουσα Τέχνης.

Να σημειωθεί πως  η Ε. Δημοπούλου απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα παραμείνει στη θέση της, μετά τη λήξη της θητείας της στις 31 Ιανουαρίου 2018, σημειώνοντας πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητηθεί κάτι τέτοιο και πως αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

ΚΑΝΤΙΝΤ Ή Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
του Βολταίρου
Μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο ΠΟΡΤΑ

Εισιτήρια: 10€, Φοιτητικό, μαθητικό, πολυτέκνων: 7€, Ανέργων: 5€, Ελεύθερη είσοδος για ΑΜΕΑ.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2461024062

 Απόδοση-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Κίνηση: Σοφία Πάσχου
Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Παντελής Φλατσούσης
Β’ Βοηθός σκηνοθέτη: Ρωμανός Μαρούδης
Παίζουν: Μιχάλης Συριόπουλος, Ελένη Βλάχου, Ειρήνη Μπούνταλη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Μάνος Γαλανής, Παντελής Βασιλόπουλος, Φοίβος Συμεωνίδης, Βασίλης Κουλακιώτης, Δημήτρης Φουρλής.

Θανάσης Τέγος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.