Συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Καντίντ» που σκηνοθετεί ο Θωμάς Μοσχόπουλος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο φουαγιέ της Αίθουσας Τέχνης. Η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και του Θεάτρου ΠΟΡΤΑ. Για την παράσταση μίλησαν ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, κ. Θ. Λιάκος, η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ε. Δημοπούλου, αλλά και ο σκηνοθέτης του έργου. Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στις 21:00στην Αίθουσα Τέχνης. Οι παραστάσεις στην πόλη μας θα συνεχιστούν έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017, τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21:00 στην Αίθουσα Τέχνης.

Να σημειωθεί πως  η Ε. Δημοπούλου απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα παραμείνει στη θέση της, μετά τη λήξη της θητείας της στις 31 Ιανουαρίου 2018, σημειώνοντας πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητηθεί κάτι τέτοιο και πως αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

ΚΑΝΤΙΝΤ Ή Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
του Βολταίρου
Μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με το Θέατρο ΠΟΡΤΑ

Εισιτήρια: 10€, Φοιτητικό, μαθητικό, πολυτέκνων: 7€, Ανέργων: 5€, Ελεύθερη είσοδος για ΑΜΕΑ.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2461024062

 Απόδοση-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Κίνηση: Σοφία Πάσχου
Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Παντελής Φλατσούσης
Β’ Βοηθός σκηνοθέτη: Ρωμανός Μαρούδης
Παίζουν: Μιχάλης Συριόπουλος, Ελένη Βλάχου, Ειρήνη Μπούνταλη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Μάνος Γαλανής, Παντελής Βασιλόπουλος, Φοίβος Συμεωνίδης, Βασίλης Κουλακιώτης, Δημήτρης Φουρλής.

Θανάσης Τέγος