kozan.gr: Καλλιτεχνική σκυταλοδρομία του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης και του Γυμνάσιου Λευκοπηγής (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Οκτωβρίου 2017
22:57
Κανένα σχόλιο

Καλλιτεχνική σκυταλοδρομία θα συναντούμε από σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο καφέ «ΜΠΛΕ ΕΛΑΦΙ», στην Κοζάνη. Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, στην πρώτη από τρεις φάσεις της έκθεσης θα εκθέτουν έργα της Β΄ τάξης του σχολείου τους σε συνεργασία με τους μαθητές του Γυμνάσιου Λευκοπηγής. Η καλλιτεχνική σκυταλοδρομία ανάμεσα στις τάξεις του 5ου Γυμνάσιου, αλλά και του Γυμνάσιου Λευκοπηγής, είναι θεματικές εκθέσεις. Τα έργα των παιδιών έχουν γίνει στο σχολείο και η ζωγραφική επιφάνεια που επιλέχτηκε για να αποτυπώσουν τα έργα τους είναι μια ξύλινη παλέτα. Κάθε δεκαπέντε ημέρες θα εκθέτονται έργα των παιδιών. Κάθε τάξη θα δίνει τη «σκυτάλη» στην επομένη, μέχρι να ολοκληρωθεί το project. Η πρώτη έκθεση ξεκίνησε σήμερα 26 Οκτωβρίου. Για το πρώτο δεκαπενθήμερο οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου, συνεργάζονται με το Γυμνάσιο Λευκοπηγής, οι οποίοι πλαισιώσουν την έκθεση ζωγραφικής με φωτογραφία. Σκοπός της έκθεσης των μαθητών είναι η προαγωγή και η ανάπτυξη της καλλιτεχνικής παιδείας, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι της τέχνης στους μαθητές, αλλά και η ευρύτερη προβολή του καλλιτεχνικού έργου τους προς την κοινωνία της Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.