Επίσκεψη μαθητών ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ μαθητείας Κοζάνης στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

26 Οκτωβρίου 2017
23:15

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 23/10/2017 η πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Β’ τάξης Βοηθών Γενικής Νοσηλείας της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κοζάνης για το Σχ. Έτος 2017-8. Οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης προσφέροντας διεργασίες φροντίδας στα άτομα που φιλοξενούνται στο χώρο. Τους βοήθησαν στο στρώσιμο των κρεβατιών, την περιποίηση του θαλάμου τους καθώς και την προσωπική τους φροντίδα. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Περιποιήθηκαν τα τραύματα και τις κατακλίσεις τους, ενώ προετοίμασαν και διένειμαν το μεσημεριανό φαγητό τους βοηθώντας ταυτόχρονα τους τρόφιμους στην σίτισή τους. Τέλος προσέφεραν ψυχολογική υποστήριξη συζητώντας και κουβεντιάζοντας μαζί τους προσφέροντας ένα στήριγμα σε αυτούς. Οι υπεύθυνοι του Γηροκομείου, οι τρόφιμοι και οι μαθητές μας έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε επόμενες συνεργασίες.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.