Έναρξη Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοζάνης

27 Οκτωβρίου 2017
12:23
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ενοριακού κέντρου ¨ΣΥΝΑΞΗ¨ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, έχει ξεκινήσει η χορωδά του Ιερού μας ναού.
Κάθε Παρασκευή στις 7.00 μ.μ. για κορίτσια και αγόρια Δημοτικού (στα πλαίσια της παιδικής χορωδίας γίνονται και μουσικά παιχνίδια)
και την ίδια μέρα στις 8.00μ.μ. για τους μεγαλύτερους
Ευπρόσδεκτοι όλοι μικροί και μεγάλοι
Εκ του Ιερού Ναού

Ένα σχόλιο

  • Ειναι μια παρα πολύ καλή ευκαιρία για όλους. Ήταν πολύ ωραία η πρώτη συνάντηση. Είναι ευλογία που στο κέντρο της πόλης υπάρχει μια γωνιά με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, μοντέρνους , χαρούμενους με διάθεση προσφοράς και πάνω απ΄όλα με πίστη σ΄ αυτό που κάνουν και που το αποδεικνύουν συνεχώς.
    ‘Εχει θέση για όλους μικρούς και μεγάλους .

    ευχαριστώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.