kozan.gr: Στην κατάμεστη αίθουσα «Φίλιππος» πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 27/10, η παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Σούρλα: «Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940» (Bίντεο & Φωτογραφίες)

27 Οκτωβρίου 2017
20:12

Στην κατάμεστη αίθουσα «Φίλιππος» της Λέσχης Αξ/κών Φρουράς Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Σούρλα: «Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940», σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης και η «Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Κοζάνης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Για το βιβλίο του κ. Σούρλα μίλησε ο βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Θανάσης Τέγος

25 σχόλια

  • Μην μιλας για τον Σημανδρακο γιατι μετα την συναξη με τους
    μεγαλους συνδικαλιστες θα ειναι ο αυριανος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και θα τον αναζητας””””””

  • ωραία τα βιβλία και οι παρουσιάσεις,αλλά έχετε κάνει τίποτα για τους νεκρούς κύριοι της νέας δημοκρατίας-πασόκ και οι υπόλοιποι;τίποτα απολύτως..

    • Αρκετά το 2008-2009 και χθες κατέθεσε ερώτημα αίτημα ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ Μανώλης Κεφαλογιαννης στην Ευρωβουλή και στην Κομισιόν , τώρα γιατί ο κ Κασαπίδης δεν ανέφερε τίποτα δεν το γνωρίζω .

    • ΕΣΎ ΠΑΥΛΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ?????

      ” Αντί να βρίζεις το σκοτάδι άναψε ένα κερί ”

      έλεγαν οι παλιοί !!

      Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου γιά σένα
      Ρώτα τι μπορείς εσύ να κάνεις γιά την πατρίδα σου.

    • στην κατοχη σιγουρα δεν αγωνιστηκε…αγωνιστηκε ομως οταν ηταν βολευτακος να στησει μια καλολαδωμενη επιχειρηση δικηγορισκων με μπροσταρηδες τους γιους του για να μπορεσουν και αυτοι να μασησουν με χρυσες μασελες

  • ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΤΑ 5Ο/ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!

  • ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΤΩΝ 50/ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ Κ.ΑΣΤ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

  • ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΩΛΙΣΙΕΡΓΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ !!

    7900 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΑΦΟΙ ΝΕΚΡΟΙ !!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ !!

  • Αυτοι ειναι η Ελλαδα κ οι Ελληνες…Ετσι τιμουν τους νεκρους τους οι ελληναρες!!
    Περασαν σχεδον 80 χρονια κ 7976 πεσόντες στα πεδία των μαχών της Βορείου Ηπείρου ειναι ακομη εκει οι περισσοτεροι αταφοι!!

    Οι Ιταλοι τους εχουν παρει τους δικους τους πισω στην Ιταλια!!
    Τι να μας πει ο καθε πολιτικαντης για πατριωτισμο κ αυτοθυσια??

  • πολύ μεγάλη ενημέρωση κύριοι του kozan.gr, μας δείξατε όλους τους άλλους εκτός τον κύριο εισηγητή. Ούτε μια λέξη από το στόμα του ρε παιδιά από αυτόν ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.