4ο Φιλικό Enduro Ελλησπόντου 2017, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Κοζάνης

28 Οκτωβρίου 2017
10:31
Κανένα σχόλιο
Το Enduro Team Ελλησπόντου σε συνεργασία με τον Π.Μ.Σ. Αγίου Δημητρίου- Ρυακίου και τις τοπικές κοινότητες Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου Κοζάνης προσκαλεί όλους τους φίλους του Enduro στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης για 4η χρονιά να συμμετάσχουν σε μια απίθανη βόλτα στα δάση του Βερμίου. Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 50 χιλιόμετρα με απόλυτα εντουράδικα μονοπάτια. Θα περιηγηθούμε χωμάτινα μονοπάτια και πέτρινα ανεβάσματα που προσδίδουν στην διαδρομή μια εναλλαγή σε γρήγορους και αργούς ρυθμούς. Σήμανση όπως και οργανωμένες ομάδες των εντουράδων μας θα υπάρχουν σε αρκετά κομμάτια της διαδρομής. Ανεφοδιασμός θα γίνει στα μισά της διαδρομής. 
Υποσχόμαστε μια βόλτα που θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο εντουρά όσο και τον χομπίστα. Ακόμη, έχει σχεδιαστεί νέα Extreme Enduro Test διαδρομή. Οι εγγραφές θα γίνουν το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 10:00 με συμμετοχή 10 ευρώ και η προβλεπόμενη ώρα εκκίνησης θα είναι στις 10:30. 
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, πλήρης εξοπλισμός και μοτοσυκλέτα MX ή Enduro.

Επίσης, θα υπάρξουν αναμνηστικά για όλους τους αναβάτες. 

 Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 6942682718 (Παναγιώτης) 6974056700 (Νίκος) 6986742637 (Παναγιώτης) 

Σας περιμένουμε όλους!!! Μείνετε συντονισμένοι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.