kozan.gr: Κοιλάδα Κοζάνης: Αυτοκίνητο παρέσυρε 82χρονη – Mεταφέρθηκε σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο – Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή

5 Ιανουαρίου 2017
20:38

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα, με θύμα μια 82χρονη, σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 5/1, λίγο μετά τις 19:15, στο χωριό Κοιλάδα Κοζάνης. Κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 40χρονος (και υποστηρίζει πως δεν την είδε), παρέσυρε την 82χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πεζή, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.  Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την άτυχη ηλικιωμένη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.