kozan.gr: Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας: Τη βεβαιότητά του για την εφαρμογή του μέτρου του ειδικού τιμολογίου ρεύματος επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης (Bίντεο)

30 Οκτωβρίου 2017
17:13

Τη βεβαιότητά του για την εφαρμογή του μέτρου του ειδικού τιμολογίου ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας επανέλαβε για ακόμη μια φορά, πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης. Στον αντίποδα, την εφαρμογή στην πράξη, αναμένουν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Δακής και Γεωργία Ζεμπιλιάδου, οι οποίοι εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους.

«Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει. Εάν δεν ήμουν βέβαιος και δεν το πίστευα δεν θα το απαιτούσα. Το δικαιούται όλη η κοινωνία και είναι κάτι που θα αποκαταστήσει αδικίες. (…)  Από τη στιγμή που οι δεσμεύσεις είναι συγκεκριμένες και τα χρονοδιαγράμματα θα είναι συγκεκριμένα», σχολίασε ο κ. Καρυπίδης εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τη βεβαιότητά του για την υλοποίηση του μέτρου.

«Θα είμαστε οι πρώτοι που θα συγχαρούμε την Περιφερειακή Αρχή εφόσον γίνει. Περιμένουμε να γίνει. Αυτό που διαβάσαμε είναι ότι υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις αλλά δεν είδαμε δηλώσεις γραπτές… Ένα τέτοιο γεγονός θεωρούμε ότι πρέπει να έρθει αποκλειστικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο επίσημα και θα συγχαρούμε την Περιφερειακή Αρχή όταν γίνει, γιατί έχουμε ξανακούσει τέτοιες δηλώσεις», το χαρακτηριστικό σχόλιο της κας Ζεμπιλιάδου.

«Αν γίνει από οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι θετικό και ανακουφίζει στοιχειωδώς τους συμπατριώτες μας…. Θα μου επιτρέψετε να είμαι επιφυλακτικός στη δέσμευση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού γιατί όσες φορές υποσχέθηκαν κάτι αυτό δεν έγινε πράξη», η δήλωση του κ. Δακή.

Τίνα Παπαντωνίου για το Kozan.gr

2 σχόλια

  • Πως είναι δυνατόν το μειωμένο τιμολόγιο για τη Δυτική Μακεδονία να το πληρώσει από τον Προϋπολογισμό, την στιγμή που δεν μας αφήνει η Τρόικα να δώσουμε το υπόλοιπο ύψους 500.000.000 € από τον προϋπολογισμό που χρωστάει το κράτος στην ΔΕΗ; Δηλαδή, για να το πω πιο απλά, η Τρόικα δεν μας αφήνει να εγγράψουμε στον Προϋπολογισμό του 2018 το μισό δις, που λόγω μειωμένου τιμολογίου στα Νησιά, οφείλει το κράτος στη ΔΕΗ. Πως θα μας αφήσει να βάλουμε κι άλλα 25.000.000 € επιπλέον;
    Τα γνωρίζει αυτά ο Περιφερειάρχης;
    Του το έχει διαβεβαιώσει ο Υπουργός;
    Διότι, ο Υπουργός το γνωρίζει πολύ καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.