kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης: «Αν θέλουν λοιπόν κάποιοι να βαράνε πιστολιές στον αέρα και να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα χωρίς ούτε ένα στοιχείο προκαλώ να δείτε όλες αυτές τις καταγγελίες” (Βίντεο)

30 Οκτωβρίου 2017
21:44

Η διοργάνωση της φετινής Εμποροπανήγυρης, του «Νιάημερου» της Κοζάνης απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για ακόμη μια φορά καθώς οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι παρουσίασαν στο Σώμα τα απαραίτητα στοιχεία που ζητήθηκαν από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης.

Ικανοποιημένη η Δημοτική Αρχή από τη διοργάνωση και τα φετινά έσοδα, όμως ταυτόχρονα όπως παρουσίασε και ο Αντιδήμαρχος Γ. Βαλαής παρατηρήθηκαν αρκετές ελλείψεις και θα προγραμματιστούν αρκετές αλλαγές και προσθήκη υποδομών ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες συγκριτικά με αντίστοιχες εμποροπανηγύρεις στην ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται πλέον θέμα μεταφοράς και αλλαγής χώρου διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρος Μαλούτας έκανε λόγο για «καλόπιστη κριτική» από πλευράς του ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του πανηγυριού.

Ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση προς την πλευρά της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου και δη προς τον κ. Μαλούτα και τον κ. Κυριακίδη με αφορμή τα όσα και σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσαν περί τα της διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης και όχι μόνο, απηύθυνε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Με σαφήνεια ο κ. Ιωαννίδης έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθεί «λασπολογία» και «φήμες» προκαλώντας τα Μ.Μ.Ε. αλλά και την αντιπολίτευση να φέρουν τα όποια στοιχεία ισχυρίζονται πως διαθέτουν.

«Αν θέλουν λοιπόν κάποιοι να βαράνε πιστολιές στον αέρα και να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα χωρίς ούτε ένα στοιχείο προκαλώ να δείτε όλες αυτές τις καταγγελίες κι αν προσκομίσει η αντιπολίτευση έστω ένα στοιχείο εγώ θα αποδεχθώ τις ευθύνες μου… Εάν υπάρχουν ευθύνες, εγώ θα τις αναλάβω», η χαρακτηριστική δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης.

Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr


4 σχόλια

  • Ξεπέρασε τα όρια ο κυριακίδης. Εχει καταντήσει γραφικός και πετάει λάσπη . Μια χαρα τον κανόνισε ο ιωαννίδης. Μπραβο δήμαρχε. Βάλτον στη θέση του.

    • Το μέτρο βγάζει μεροκάματο φίλε μου και δεν τρώει τζάμπα μα τζάμπα από τον Δήμο και ούτε κάνει ταξίδια 14αρων ημερών στην Κίνα χωρίς αποτέλεσμα…
      Σας πειράζει βλέπω η κριτική εκεί στο κλειστό παρεακι του Ιωαννιδη..
      Επιτέλους ξεκαβαλειστε το καλάμι…..
      Και πρώτος εσύ Λευτέρη γιατί έρχονται οι εκλογές και δεν θα βρίσκεις ούτε μέτρο για κουφώματα, επειδή δεν ξέρεις να μετράς και γιατί καλέ μου δεν ξέρεις τι θα πει μέτρο…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.