kozan.gr: Mεγάλη φωτιά στην περιοχή “Κουρί” στην Πτολεμαΐδα – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής – Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο (Βίντεο)

31 Οκτωβρίου 2017
23:09

Mεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 21:0,0 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή “Κουρί” στην Πτολεμαΐδα, πίσω από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο. Στο σημείο  επιχείρουν, μέχρι κι αυτή την ώρα (23:10) πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και δέκα άντρες οι οποίοι, λίγο μετά τις 22:30 κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο. Δείτε στιγμιότυπα στο βίντεο που μας έστειλε ο συνεργάτης μας Βασίλης Πουλασικίδης.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.