H διεθνούς φήμης μπαρόκ τσελίστα Δρ. Χριστίνα- Potter Κυπριανίδης, το διήμερο 3 & 4 Νοεμβρίου, στην Κοζάνη και στο ωδείο Δημόπουλου

31 Οκτωβρίου 2017
23:38
Κανένα σχόλιο

Το Ωδείο Δημόπουλου έχει τη χαρά να φιλοξενεί την διεθνούς φήμης μπαρόκ τσελίστα Δρ. Χριστίνα- Potter Κυπριανίδης για το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης η Δρ Κυπριανίδη θα πραγματοποιήσει συναυλία μαζί με τους Γιάννη Τουλή , αναπληρωτή καθηγητή τσέλου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, και την Κατερίνα Μιχοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια τσέμπαλου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με έργα μπαρόκ των Kuhnel, Locke, Hume, Abel, Telemann, Couperin, Marais κ.α. Οι καταξιωμένοι σολίστες θα ερμηνεύσουν τα έργα σε δύο βιόλες ντα γκαμπα και τσέμπαλο, μοναδικό και πολύ σπάνιο συνδυασμό.
Γενική είσοδος 5€.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 10.00 στο Ωδείο Δημόπουλου, η Δρ Κυπριανίδης θα πραγματοποιήσει σεμινάριο τσέλου, με έμφαση στη μουσική Μπαρόκ.Πληροφορίες- Εγγραφές στη Γραμματεία του Ωδείου καθημερινά 17.00-20.00 και στο τηλέφωνο 2461049465.
Ενεργές συμμετοχές 30€
Ακροατές 15€

Η Dr. Christine Potter Kyprianides βρίσκεται στην Ελλάδα με υποτροφία του Ιδρύματος Fulbright.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.