kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σιάτιστας την 04/11/2017 κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 105ης επετείου της μάχης της Σιάτιστας και απελευθέρωσή της

1 Νοεμβρίου 2017
17:52

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 105ης επετείου της μάχης της Σιάτιστας και απελευθέρωσή της θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και της στάθμευσης παντός οδικού οχήματος από το ύψος του ξενοδοχείου “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ” κατά μήκος των κεντρικών οδών στην πόλη της Σιάτιστας και συγκεκριμένα:

• Στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου έως την συμβολή της με την οδό Μητρ. Ιακώβου.
• Στην οδό Μητρ. Ιακώβου από τη συμβολή της με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την Πλατεία Τρία Πηγάδια.
• Από την Πλατεία Τρία Πηγάδια από τη συμβολή της με την οδό Νιοπλίου έως την έξοδο της πόλεως (περιοχή Αγίου Αθανασίου).

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οδικού οχήματος στις παρακάτω οδούς:
• Επί της οδού Αγίου Γεωργίου έως το ξενοδοχείο “ΙΒΕΡΙΣ” .
• Στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την Περ. Οδό Μπάρα-Σιάτιστας (στο ύψος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας και έως το ξενοδοχείο “ΙΒΕΡΙΣ”).
• Στην ανώνυμη δημοτική οδό που διέρχεται από το κτίριο που στεγάζεται το Α.Τ. Βοΐου μέχρι το κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης.
• Επί της οδού Β. Σωσσίδου από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Γεωργίου έως το κτίριο που στεγάζεται το Α.Τ. Βοίου.
• Στο δημοτικό χώρο στάθμευσης (πάρκιγκ) έναντι του ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ¨ και στο δημοτικό χώρο στάθμευσης (πάρκιγκ) έμπροσθεν του Γυμνασίου – Λυκείου
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων δημοτικών οδών.

Ένα σχόλιο

  • Απαγορευση σταθμευσης στο δημοτικο παρκιγκ;
    Ειστε λιγο οτι να ναι εκει στη Σιατιστα η μου φαίνεται;
    Παντως, αν παει κανεις μια βόλτα θα δει το ΚΙΤΣ σε ολο του το μεγαλειο οσον αφορα το στολισμο των δημοσιων κτηριων. Σαν χριστουγεννιατικα δεντρα τα κανατε, κι ολο αυτο γιατι; Για τον Πακη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.