Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

2 Νοεμβρίου 2017
13:17
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω συμπολίτες μας για τις δωρεές εις μνήμη του Αθανασίου Μιμήτου στηρίζοντας οικονομικά τον σύλλογό μας, ώστε να συνεχίσει το κοινωνικό έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία .

-Την οικογένεια Εμμανουήλ και Περιστέρας Τρίτσκα για τη δωρεά των 50 € στη μνήμη του αγαπημένου τους γαμπρού.

– Την οικογένεια Κωνσταντίνου και Αγνής Μπάρλα για τη δωρεά των 50 € στη μνήμη του αγαπημένου τους γαμπρού.

-Την Ελένη Μιμήτου για τη δωρεά των 50€ στη μνήμη του αγαπημένου της κουνιάδου.

-Την οικογένεια Ηλία Καλλίστρατου και Ελένης Βουχάρα για τη δωρεά των 50 € στη μνήμη του αγαπημένου τους συμπέθερου.

-Την οικογένεια Ελένης και Σάββα Λιάπη για τη δωρεά των 50 € και την Ευαγγελία Κουρκούτα για τη δωρεά των 20 € στη μνήμη του αγαπημένου τους φίλου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Λότσιος Αθανάσιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.