Ο υποψήφιος Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Σαββίδης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη

2 Νοεμβρίου 2017
15:55

Την Τετάρτη 01/11/2017, ο υποψήφιος Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σεραφείμ Σαββίδης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Κατά τη συζήτηση, ο κ. Καρυπίδης ενημέρωσε εν συντομία τον κ. Σαββίδη για τις δράσεις και τους στόχους της Περιφέρειας και δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της συνένωσης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΤΕΙ.

Με τη σειρά του ο κ. Σαββίδης ενημέρωσε τον κ. Περιφερειάρχη για τα διάφορα διοικητικά, εκπαιδευτικά και ερευνητικά θέματα του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και για τις δυνατότητες που έχει το Ίδρυμα στον τομέα των μελετών και των κατασκευών.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  • Στέγαση φοιτητών σε Καστοριά, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα. Ανεύρεση νέων μορφών χρηματοδότησης για επίλυση του προβλήματος.
  • Συνεργασία Περιφέρειας – ΤΕΙ στην σύνταξη του μητρώου φραγμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  • Συνεργασία Περιφέρειας – ΤΕΙ στη σύνταξη μελετών και κατασκευή επίκαιρων ψηφιακών χαρτών για την πρόβλεψη κατολισθήσεων – καταπτώσεων στο οδικό δίκτυο.
  • Συνεργασία Περιφέρειας – ΤΕΙ – ΔΕΗ για την εκπόνηση μελετών για την έγκαιρη πρόβλεψη κατολισθήσεων στους χώρους δραστηριότητας της ΔΕΗ.
  • Συνεργασία Περιφέρειας – ΤΕΙ – ΔΕΗ σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

9 σχόλια

  • Το βιογραφικό του κ. Σαββίδη μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα
    http://airlab.teikoz.gr/geope/ep/ep_savidis.htm
    Το ερευνητικό έργο του υποψηφίου Πρύτανη, το οποίο έχει τύχει διεθνώς μηδενικής πρακτικά αναγνώρισης, θα τον τοποθετούσε (στην καλύτερη περίπτωση) στη βαθμίδα του λέκτορα στο Πανεπιστήμιο. Οπότε είναι λογικό να είναι ένθερμος υποστηρικτής της ένωσης των δύο ιδρυμάτων.

    Από την άλλη πλευρά, είναι γνωστό ότι υπάρχουν υποστηρικτές της ένωσης και στην πλευρά του Πανεπιστημίου (απλώς δεν το λένε παραέξω, γιατί προσπαθούν να κρυφτούν από τους φοιτητές). Έτσι, συνεχίζονται πρακτικές στο Πανεπιστήμιο που έχουν ως στόχο την ισοπέδωση, την εξίσωση προς τα κάτω και την ακύρωση οποιασδήποτε προσπάθειας για αριστεία. Σε συνδυασμό με άλλα φαινόμενα (βλέπε απόφαση για τα δωρεάν μεταπτυχιακά σε παιδιά καθηγητών), όλα αυτά συνθέτουν μια εικόνα παρακμής, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο αν βγουν μπροστά οι υγιείς δυνάμεις που είναι γνωστό ότι υπάρχουν στο Ίδρυμα.

  • Τα troll ξεκίνησαν δουλειά… Ροκανίζουν προσφέροντας εκδούλευση, με την απαξίωση υποψηφίων που δεν είναι ενταγμένοι στο υπάρχον σύστημα νομής του ΤΕΙ.

    Άξιος ο μισθός με τον οποίο αμείβονται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.