Nέα διάκριση για τους μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας

2 Νοεμβρίου 2017
22:30

Μετά τη βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου Ανατολικού με τις Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας για τα δύο έργα eTwinning που υλοποιήθηκαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος (2016-2017) σε συνεργασία με ευρωπαϊκά σχολεία, στις 25/10/2017 πληροφορηθήκαμε πως τα δύο έργα βραβεύτηκαν και με τις Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας από την Κεντρική Υπηρεσία eTwinning με έδρα τις Βρυξέλλες. Τα δύο έργα είχαν τους εξής τίτλους: «On se cultive en jouant avec FraItaGrè» & «Les peuples de la mer : cultures, accueil, migrations», η γλώσσα επικοινωνίας ήταν τα γαλλικά και οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν της Β΄και Γ΄τάξης. Το τελικό προϊόν των έργων είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με ερωτήσεις σχετικές με την ιστορία, την κουλτούρα, τις παραδόσεις, τη γεωγραφία της Ευρώπης.

Το συνεργατικό έργο με τη Γαλλία βρίσκεται μεταξύ των νικητών του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Move2Learn με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων του Erasmus+ και σύντομα θα υποδεχτούμε στο Γ/σιο Ανατολικού την παιδαγωγική ομάδα μαθητών & εκπαιδευτικών του γαλλικού σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους κ. Lionel Franchet από το σχολείο της Γαλλίας Lycée Aristide Briand και την κ. Giovanna Niedda από το σχολείο της Σαρδηνίας για τη συνεργασία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που δούλεψαν με μεράκι και ενθουσιασμό και έλαβαν αυτή την τόσο σημαντική διάκριση! Μπράβο σε όλους!!!

Ο Δ/ντής Η εκπ/κός

Πράπας Χαρίλαος Αθηνά Βαρσαμίδου

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.