kozan.gr: Μετά την εκκλησία καφές και μουσική για τη στήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου του Αγίου Νικολάου Κοζάνης (Φωτογραφίες-Βίντεο)

5 Νοεμβρίου 2017
14:14

Εκδήλωση με σκοπό την στήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου του Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης. Δείτε τι ανέφερε σχετικά με τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου ο πατέρας Μιχάλης Κρανιώτης.

Θανάσης Τέγος



4 σχόλια

  • Μεγαλη ετοιμασια, αλλα πρωτη φορα που δεν ενδιαφερθηκαν για οσους δεν πινουν καφε. Ενα φλυτζανι ζεστο νερο κι ενα φακελακι τσαι δεν κοστιζε τιποτε περα απο λιγη θεληση.Παροτι τους το ζητουσαμε μας το αρνουνταν επιδεικτικα. Καποιοι γεμιζαν και ξαναγεμιζαν καφεδες κ καποιοι κοιτουσαν παρατημενοι στην αδιαφορια : ειναι καφες οχι τσαι…!
    Επισης οταν οι γυναικες πιανουν μικροφωνο δεν ειναι μονο ναναι εντος θεματος αλλα συνεκτιμουμε χωρο και χρονο… προσγειωθειτε.

  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΕΝΟς ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΗ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ

  • Κακιες;Καλογουστη;;; αρχοντας εισαι οταν τον αλλο τον γραφεις; και φυσικα βοηθησαμε και τα σταξαμε με το παραπανω. Οταν ομως κατι δε στεκει να το δεχεστε και να διορθωνεστε. Απο ποτε ειστε Τελειοι;

    • Τα σταξατε με το παραπάνω… Μάλιστα!! Φαντάζομαι κ οταν πηγαίνετε έξω να πιείτε έναν καφέ κ πληρώνετε 3€, έχετε τις ίδιες απαιτήσεις… Μόνο που αυτός ο καφές ήταν απλά συμβολικός κ όσοι ήμασταν εκεί το κάναμε για να βοηθήσουμε την όλη προσπάθεια! Για καφεδάκι μερακλιδικο ή τσαγακι, στο Mikel ή στο καφενείο της γειτονιάς σας! Όσο για τις κυρίες που μίλησαν, ήταν αξιοπρεπεστατες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.