Για την “οστεοπόρωση” ενημερώθηκαν τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας

7 Νοεμβρίου 2017
13:03
Κανένα σχόλιο

Το ΠΕΔΥ-ΜΥ Πτολεμαΐδας στα πλαίσια του σχεδιασμού ανάπτυξης, εφαρμογής και αξιολόγησης όλων των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και περίθαλψης και προχωρώντας στην υλοποίηση του προγράμματος Αγωγής Υγείας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Οστεοπόρωση και Τρίτη Ηλικία» , ενημερώνοντας για τη νόσο τα μέλη του Β ΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας.

Να σημειωθεί ότι την επιμέλεια του εν λόγω προγράμματος και την εποπτεία της ενημέρωσης έχει η Ιατρός Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος Ναυσικά Πέγιου , η οποία εισηγήθηκε το θέμα μαζί με τη Γενική Ιατρό Ελένη Λάζου και τη Νοσηλεύτρια Σοφία Τζεπραϊλίδου .

Μέσα από τις εμπεριστατωμένες ομιλίες τους οι τρείς αξιόλογες εισηγήτριες ενημέρωσαν πλήρως την Τρίτη Ηλικία σχετικά με ότι αφορά την Οστεοπόρωση , την κορυφαία οστική μάζα , τη μέτρηση της οστικής πυκνότητας και τη θεραπεία με τη συμβουλή του γιατρού , δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη με το μήνυμα « Το μισό της θεραπείας είναι η πρόληψη».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.