Διεξήχθησαν στην Καστοριά τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των εκλεκτόρων για την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Η διαδικασία των εκλογών έλαβε χώρα στα γραφεία της Ε.Ο.Γ. και συμμετείχαν όλα τα πρωτοβάθμια όργανα. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες.

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛ . ΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΤΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΓΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΓΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΚΙΑΤΑΣ ΦΑΙΔΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΝΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Οι εκλέκτορες, αναγνώρισαν το έργο του κ. Κοσμίδη για την τριετία 2014-2017, ψηφίζοντάς τον ομόφωνα Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ.

Ο κ. Κοσμίδης μετά το πέρας των εκλογών δήλωσε τα ακόλουθα «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επανεκλογή μου. Αυτό σημαίνει πως οι συνάδελφοί μας αναγνώρισαν το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα που μου εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια τριετία τα ηνία της Ε.Ο.Γ. Με σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό, θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας για την ανάδειξη και την προώθηση του κλάδου της γουνοποιίας».

———————————————————————

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη Σιάτιστα.

Οι δύο αντάλλαξαν απόψεις για τον κλάδο της γούνας, με τον κ. Κοσμίδη να παρουσιάζει στον Π.τ.Δ. τα ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και ζητώντας την έμπρακτη συμπαράστασή του.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. μετά τη συνάντηση δήλωσε «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Πολύ σύντομα θα πραγματοποιήσουμε και δεύτερη συνάντηση στην Αθήνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε πιο αναλυτικά για τα διάφορα θέματα της ελληνικής γουνοποιίας»