Eurobasket: Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης

8 Νοεμβρίου 2017
11:19
Κανένα σχόλιο

Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης .Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Η Εθνική Γυναικών συγκεντρώθηκε και η Λολίτα Λύμουρα,μίλησε για την κληρονομιά που θέλει να αφήσει αυτή η ομάδα, αλλά και τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στην Κοζάνη.

Μπροστά σε νέες υποχρεώσεις και προκλήσεις βρίσκεται η Εθνική Γυναικών. Μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Πράγας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ2019 με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση.

Από τις πιο έμπειρες παίκτριες  της Εθνικής Ομάδας είναι και η Λολίτα Λύμουρα, η οποία μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις της ομάδας με Πορτογαλία στην Αλμάδα (11/11) και Μεγάλη Βρετανία (15/11) στην Κοζάνη.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε και πάλι με την Εθνική και ξυπνούν οι ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε όλα τα κορίτσια και το υπόλοιπο τιμ το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει άγχος. Θέλουμε να περάσουμε στα προκριματικά, να βρεθούμε ξανά σε μια τελική φάση Ευρωμπάσκετ και να αφήσουμε μια μεγάλη κληρονομιά για την επόμενη γενιά», ήταν τα πρώτα λόγια της.

Η Εθνική Γυναικών εδώ και χρόνια έχει έναν βασικό κορμό, ωστόσο, υπάρχει και νέο αίμα με τη Λολίτα Λύμουρα να τονίζει. «Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος πάνω από δέκα χρόνια. Το καλό είναι ότι βάζουμε στην Εθνική και νέα κορίτσια όπως για παράδειγμα την Τσινέκε. Δυστυχώς έχουμε τις απώλειες της Κοσμά και της Σταμολάμπρου. Θέλω να τους ευχηθώ περαστικά και είμαστε σίγουρες ότι θα είναι και πάλι μαζί μας το Φεβρουάριο. Η Ομάδα δεν αποτελείται μόνο από τα 13 άτομα που έχουμε μαζευτεί, συν τη Χριστινάκη. Είμαστε μια Ομαδα παικτριών που απαρτίζουμε την εθνική.  Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε».

Η Εθνική Ομάδα έχει «νέα» έδρα, αφού το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 15 Νοεμβρίου. «Ευελπιστούμε να γεμίσει το γηπεδο και να έρθουν οι φίλαθλοι να μας δουν. Θα είναι ο έκτος παίκτης για εμάς», ανέφερε η Λύμουρα.

ΠΗΓΗ http://www.basket.gr/interviews/7474-lymoura-na-afisoume-klironomia-gia-tin-epomeni-genia

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.