Μια ευχάριστη επίσκεψη στο γυμνάσιο και λύκειο Βελβεντού (Φωτογραφίες)

9 Νοεμβρίου 2017
08:57

Την  Τέταρτη 8 Νοεμβρίου  επισκέφτηκε τα σχολεία μας ο συμπατριώτης   μας  κύριος Βλάχος Δημήτριος   με την εγγονή του Αλεξάνδρα,  οι οποίοι  ξεναγήθηκαν  στους χώρους των σχολείων. Ο Κύριος  Βλάχος ήταν   και ο βασικός   χορηγός  στην ανακαίνιση των τουαλετών  των  κοριτσιών  που  ήταν ένα σοβαρό αίτημα  των μαθητών, μετά τις τουαλέτες  των αγοριών το 2015, με την χορηγία άλλου συμπατριώτη του Κώστα Αντωνιάδη. Στην  βιβλιοθήκη των σχολείων έγινε η ενημέρωση του Κυρίου Βλάχου   για την  πορεία  της έκδοσης του βιβλίου  των παραμυθιών  στο οποίο είναι και  ο κύριος χορηγός. Το βιβλίο  αυτό  είναι μια δημιουργία  των μαθητών του Γυμνασίου που το επιμεληθήκαν   οι καθηγητές τους  Φραγκούδης Αλέξανδρος και η Βάγια Βλάχου.

 

Στην συνέχεια  μετά από επιθυμία των διευθυντών    ο Κύριος Βλάχος  έκανε συζήτηση με μαθητές της τρίτης γυμνάσιου και της τρίτης Λυκείου,  δέχτηκε  ερωτήσεις  που αφορούσαν την  πορεία της ζωής του από την στιγμή,  που έφυγε από το Βελβεντό  αλλά   και για την   εξέλιξη των σπουδών του, οι μαθητές μίλησαν και στα ελληνικά αλλά έκαναν και πολλές ερωτήσεις στα αγγλικά.

 

Προσωπική  μου διαπίστωση είναι  ότι οι μαθητές  έδειξαν  ενδιαφέρον στην συζήτηση .

Η επίσκεψη τελείωσε στο εργαστήριο   πληροφορικής εκεί  που  εκτέθηκαν στους επισκέπτες  οι ομαδικές εργασίες των μαθητών  αλλά και το πρόσφατο  δεύτερο βραβείο του σχολείου μας σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

 

Πηγή https://velventinos.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html?spref=fb

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.