Kozan.gr: Νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ο Στέργιος Γκανάτσιος- Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σεραφείμ Σαββίδης

9 Νοεμβρίου 2017
11:16

Νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα είναι ο Στέργιος Γκανάτσιος. O κ. Σεραφείμ Σαββίδης απέσυρε την υποψηφιότητά του, κατά τη σημερινή διαδικασία, στέλνοντας στους συναδέλφους του το παρακάτω μήνυμα.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2017 κανένας υποψήφιος δε συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων ώστε να εκλεγεί Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έτσι η διαδικασία συνεχίζεται την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του Ιδρύματος και των συναδέλφων μου, και ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι εξελίξεις απαιτούν την ενότητα όλων μας, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τη διεκδίκηση του αξιώματος του Πρύτανη.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

Σεραφείμ Σαββίδης

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.