Ο Τόνι Σφήνος αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο των street coffee shops με μια σειρά μαγαζιών που θα έχουν την προσωπική του σφραγίδα.

Πρόκειται για πολύχρωμα καφέ με έμπνευση από το στιλ και την πληθωρική προσωπικότητά του.

 Σύμφωνα με την espresso, στα εγκαίνια του πρώτου μαγαζιού του, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ο cult καλλιτέχνης του σήμερα ήταν εκεί καβάλα στο μίνι μηχανάκι του, με το οποίο κάνει την είσοδό του και στο πρόγραμμα που παρουσιάζει σε αθηναϊκή μουσική σκηνή.

Πάντα με στιλιστικές επιλογές από τα 70s, αυτή τη φορά ο ανεξάντλητος Τόνι προτίμησε να ντυθεί στα μαύρα –προφανώς– για να κάνει την αντίθεση με το πολύχρωμο σκηνικό του μαγαζιού του. Μεταξύ των… σπεσιαλιτέ που σερβίρονται στο καφέ του είναι ο εσπρέσο με κρόκο Κοζάνης, όπως αναγράφεται και σε σχετική ταμπέλα, ενώ σε κεντρικό σημείο του μαγαζιού δεσπόζει το κάδρο με τη φωτογραφία του όπου χαμογελά.

Όπως όλα δείχνουν, φέτος είναι η χρονιά του Τόνι Σφήνου, καθώς παράλληλα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του προκαλεί παραλήρημα κάθε σαββατόβραδο με το show που έκανε θραύση στο Λας Βέγκας και παρουσιάζεται φέτος για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.