kozan.gr: Πήρε τα στοιχεία, για το φάκελο του έργου της «Συντήρησης Παιδόπολης Αγίας Όλγας» στη Φλώρινα, η Γ. Ζεμπιλιάδου – ” Τώρα θα δούμε πόσο πραγματικά εννοεί ο κ. Καρυπίδης και οι συνεργάτες του το όλα στο φως¨, απαντά η ίδια σε ερώτηση του kozan.gr

9 Νοεμβρίου 2017
16:26

Xθες (Τετάρτη) έφτασαν στα χέρια της επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα”, Γ. Ζεμπιλιάδου, όλα τα στοιχεία του φακέλου του έργου της «Συντήρησης Παιδόπολης Αγίας Όλγας» στη Φλώρινα, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ (διαβάστε εδώ σχετικά με το ιστορικό του έργου), για τα οποία, όπως είναι γνωστόν, χρειάστηκε εισαγγελική εντολή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr με την Γ. Ζεμπιλιάδου προκειμένου να πληροφορηθούμε, αν κατά την άποψή της, προκύπτει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από εκείνα τα οποία είχε καταγγείλει, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η απάντησή της, είναι χαρακτηριστική: Τα στοιχεία που ζήτησα δόθηκαν από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, με μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Το γιατί συνέβη αυτό ενώ, όπως αποδεικνύεται, ο φάκελος υπήρχε στην Περιφέρεια, είναι ένα ακόμα ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει η Περιφερειακή αρχή. Πάντως τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και σκόπιμες καθυστερήσεις προσβάλουν ευθέως το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου και το θεσμό της Εισαγγελικής Αρχής και βέβαια μας οδηγούν σ’ ένα άλλο ερώτημα. Γιατί επιχειρήθηκε απόκρυψη στοιχείων;. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως οι πραγματικές διαστάσεις αυτού του θέματος, είναι πολύ μεγάλες και θα διερευνηθούν σε βάθος. Εμείς θα το φέρουμε ξανά στο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα ζητήσουμε από τα αρμόδια όργανα να παρέμβουν αφού τα στοιχεία αποδεικνύουν πως οι απευθείας αναθέσεις έγιναν. Τώρα θα δούμε πόσο πραγματικά εννοεί ο κ. Καρυπίδης και οι συνεργάτες του το όλα στο φως. Εμείς πάντως το εννοούμε και θα φτάσουμε μέχρι εκεί που πρέπει για να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια“.

kozan.gr

 

 

2 σχόλια

  • Δηλαδή όταν ο Καρυπίδης έλεγε στο Περιφερειακό Συμβούλιο να δοθούν ΑΜΕΣΑ εννοούσε μετα απο δυο μήνες;;; Όταν έλεγε απόλυτη διαφάνεια εννοούσε οτι θα δίνει στοιχεία με παρέμβαση εισαγγελέα;;; Φοβερή Ανατροπή. Θα έπρεπε να ντρέπονται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.