Εξελέγη, πριν από λίγο – και τυπικά – πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ο Στέργιος Γκανάτσιος – Oι ψήφοι που έλαβε στη σημερινή (9/11) διαδικασία

9 Νοεμβρίου 2017
15:53

Εξελέγη, πριν από λίγο, και τυπικά ως πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ο Στέργιος Γκανάτσιος, καθώς στις σημερινές (9/11/2017) επαναληπτικές εκλογές ήταν τελικά ο μοναδικός υποψήφιος, αφού ο δεύτερος συνυποψήφιος, που προέκυψε από τις χθεσινές εκλογές, Σεραφείμ Σαββίδης δήλωσε την παραίτησή του.

Η εκλογική διαδικασία  διεκόπη δύο φορές, καθώς η τρίτη σε ψήφους υποψήφια πρύτανης, Παρασκευή Μητλιάγκα, κατέθεσε ένσταση με την οποία ζητούσε να είναι αυτή ως δεύτερη υποψήφια, στη θέση του κ. Σαββίδη. Τελικά και οι δύο ενστάσεις της απορρίφθηκαν από την εφορευτική επιτροπή και έτσι η διαδικασία συνεχίστηκε με μοναδικό υποψήφιο τον κ. Γκανάτσιο.

Στη σημερινή εκλογική διαδικασία από τα συνολικά 208 εγγεγραμμένα μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας (92 εγγεγραμμένοι) και των Διοικητικών Υπαλλήλων (116 εγγεγραμμένοι), των τεσσάρων παραρτημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, προσήλθαν τα 187.

Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων είχαμε:

Εκπαιδευτική Κοινότητα

Ψήφισαν: 90

Έγκυρα: 70

Άκυρα – Λευκά: 20

Στέργιος Γκανάτσιος: 70

Διοικητικοί υπάλληλοι:

Ψήφισαν: 97

Έγκυρα: 80

Άκυρα – Λευκά: 17

Στέργιος Γκανάτσιος: 80

Ο κ. Γκανάτσιος, που είχε διετέλεσε πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την περίοδο 2002-2008 και αντιπρόεδρος την περίοδο 1998-2002, αναλαμβάνει τη θέση του απερχόμενου πρύτανη, Νίκου Ασημόπουλου.

Χθες Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη έλαβαν: Στέργιος  Γκανάτσιος, 39 ψήφους και ποσοστό 36%, Σεραφείμ Σαββίδης, 37 ψήφους και ποσοστό 34% και Παρασκευή Μητλιάγκα, 32 ψήφους και ποσοστό 30%.

Εν τω μεταξύ κατά τη χθεσινή (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017) εκλογική διαδικασία Αντιπρυτάνεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας εξελέγησαν οι: Νικόλαος Σαριαννίδης, Στέργιος Μαρόπουλος, Γεωργία Χαριτούδη και Γεώργιος Παπαδόπουλος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.