kozan.gr: Kοζάνη: Αυτοκινητοπομπή από μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις (Σώρρας) στους δρόμους της πόλης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Νοεμβρίου 2017
12:59

Με αφετηρία την είσοδο της πόλης, από την πλευρά του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, σήμερα Σάββατο, περίπου 50 αυτοκίνητα, με ελληνικές σημαίες, πραγματοποίησαν, με κορναρίσματα, πορεία στους δρόμους της πόλης. Πρόκειται για μια δράση που διοργάνωσε η κεντρική περιφερειακή διοίκηση Δ. Μακεδονίας της Ελλήνων Συνέλευσις (Σώρρας), ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ομιλία στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

38 σχόλια

    • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…..ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΣΚΌΡΠΙΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΘΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ…..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΣΩΣΤΑ…

  • ήθελα να ήξερα ποιός έδωσε το οκ για την συγκεκριμένη ομιλία στο συγκεκριμένο κτίριο. Το οποίο μάλιστα έχει επιδοτηθεί με κονδύλια.

    • Πέστα ρε φιλε. Στα Σερβία ο δήμαρχος έδωσε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εδώ το καμάρι του ντόπιου ποντιακού ελληνισμού
      Είναι αδιανόητο τι ζει αναμεσα μας

      Υγ ο άλλος οδηγει αμάξι των 40.000 αλλά θέλει να μην πληρώσει τον φόρο του και να τα πάρει απο τα 600 δις του σωρρα που δεν έχει να πληρώσει ταξι

    • Ο συγκεκριμένος χώρος ενοικιάζεται. Απο τη στιγμή που πληρώνει κάποιος, μπορεί να κάνει χρήση της αίθουσας.

      • ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΔΑΚΡΥΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..

    • Δεν γνωρίζω, αλλά προφανώς το κτίριο ενοικιαζεται σε όποιον πληρώνει. Τόσο απλά. Δεν σημαίνει κάτι παραπάνω αυτό.

    • Απορώ πως υπάρχουν ακόμα οπαδοί του Σώρρα !

      Αλλά γιατί διμαρτύρεστε για ο.κ.για την ομιλία ;

      κουράστηκα να ακούω και να διαβάζω ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Να το εφαρμόσουμε λοιπόν. Και μη βγάλετα μιλιά !

  • ?κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι ποιος τους έδωσε την άδεια να συγκεντρωθούν στο
    συγκεκριμένο κτίριο να τον συγχαρουμε

    • ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…..ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗ…ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΗΣ….

  • Τι θα τους πουν τώρα. Ότι στα 600-700 δις που ήδη υπάρχουν μόλις χθες πρόσθεσε ο αρχηγός άλλα τόσα από το προσωπικό του κομποδεμα;

  • Ψάξτε λίγο το ΦΕΚ του προϋπολογισμού και θα δείτε ένα ποσό 600 δις εγγεγραμενο. Ρωτήστε να σας πουν από που προήλθαν αυτά. Άμα βρείτε την απάντηση δημοσιοποιηστε την. Κάντε τον κόπο.

    • ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΥΤΑ ΕΞΟΔΑ.

      • ΕΛΑ ΞΥΠΝΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ 600 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ……ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΔΟΛ Η ΑΛΛΙΩΣ 563ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ….ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ…..

  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΕΔΩ……..600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ 653ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…….ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ…..https://www.youtube.com/watch?v=KARNb-6YFS8

    • ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ Ο ‘ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ’ Κ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ???ΧΑ ΧΑ ΑΧ!!!ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ???

      • ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ….ΚΑΤΣΕ ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΟΥ ΠΙΕΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ…..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ……ΑΝ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΊΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ….ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ…..ΤΟΣΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΣΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…..ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΟ ΑΛΛΟ…..

    • ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ??????ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ ΡΕ ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ….ΣΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΤΑΐΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ…….ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ….ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.