kozan.gr: Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις (Σώρρας), με ελληνικές σημαίες, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Φωτογραφίες-Bίντεο)

11 Νοεμβρίου 2017
14:48

Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις (Σώρρας) συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποιούν από το πρωί του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί αυτοκινητοπομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. (κλικ εδώ)

23 σχόλια

  • Εκεί κατάντησε η Ελληνική Σημαία. Να την προβάλλει ποιος ; Ο Σώρρας.
    Και καλά κάνει !
    Όταν
    – εμείς βιώνουμε σταδιακή απώλεια εθνικής συνείδησης.
    -Όπως υποστηρίζει και ο κ. Γ. Καραμπελιάς « Κάποιοι δεν θέλουν να είναι Έλληνες».
    Εθνικιστικές κορώνες θα πουν οι εθνομηδενιστές !
    – σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, από τη «συνασπισμένη» Αριστερά ώς τον ακραίο Νεοφιλελευθερισμό λες και επιθυμούν βιολογική εξαφάνιση της φυλής μας στην χοάνη της παγκοσμιοποίησης.
    – Η ελληνική σημαία είναι ένα από τα ιστορικά σύμβολα υπό διωγμό.

    • ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΑΕΙ ΑΦΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

      Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ !!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=z_iZO41Zi7g&app=desktop

      ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…!!!!

      • ρε μεγαλε, ουτε το ονομα σου δεν ξερεις να γραφεις σωστα, τι αποπληρωμες κ πρασινα αλογα!!!
        Κοιτα μη σας παρουν τα σπιτια οι τραπεζες κ κλαιτε…
        Ο ηρωας Σωρρας,που κρυφτηκε? ΦΟΒΑΤΑΙ????

    • Οι Κοζανίτες πάνε σε Γρεβενά, Λάρισα, Τρίκαλα κτλ και μοιράζονται έτσι που κανένας να μην είναι στον τόπο του. Τις προάλλες βρήκαμε στην Λάρισα έναν Κοζανιτη, συνταξιούχο τραπεζικό, είναι και σε σύλλογο εκεί στην Παύλου Μελά, και μοίραζαν με άλλους φεϊγ βολάν

    • ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ??

      Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ !!!!

      • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ???ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Κ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!

  • οι τοςο πολλές γαλανόλευκες μήπως πανε να αναδείξουν την εθνικοφροσύνη του φυγόδικου Σωρα και να καλύψουν την αδιαφάνεια με την οποια κινείται..! Κι αν εχει τόσα λεφτά γιατι δεν τα διαθέτει ώστε να σωθεί η Ελλάδα και μεις μαζι.!!! Και να τον κηρύξουμε εθνικό ήρωα και σούπερ ευεργέτη.!!!!!!!!

  • Τι το ζορίζετε ρε Συνέλληνες, τρεις κι ο κούκος είστε στις συγκεντρώσεις. Δεν κάνετε καλύτερα συγκέντρωση για επίδειξη Τάπερ, μεγαλύτερη προσέλευση θα έχετε.

  • Είτε ως πολιτική κίνηση τους δείς,είτε ως θρησκευτική πίστη, είτε ως θύματα απάτης τουλάχιστον οι άνθρωποι κρατάν ελληνικές σημαίες κι όχι της σοβιετικής ένωσης και του ισλαμικού κράτους.

    • Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΠΟΤΑΜΙΑ,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑΝ “ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ”?

  • ένας ακόμα επίδοξος σωτήρας,που μοιράζει ανέξοδες υποσχέσεις,σαν τους άλλους που θα μας έκαναν δανία και μας καταντήσανε Αιθιοπία.

  • Δυστυχως η απελπισια κανει αυτους τους συμπολιτες μας να τρωνε ,ενω δεν τα πιστευουν,τα ψεματα και τις ακατασχετες αρλουμπες και υβρεολογιες του απατεωνισκου ΣΩΡΡΑ.Οσοι εχουν περιουσια θα την χασουν.Ο Θεος να τους βοηθησει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.