Kozan.gr: Ευρεία σύσκεψη στην Μεγαλόπολη, με τη συμμετοχή και φορέων από την Δ. Μακεδονία και θέμα την επικείμενη πώληση μονάδων της ΔΕΗ, την Πέμπτη 16/11

11 Νοεμβρίου 2017
20:14
Κανένα σχόλιο

Η τελική λίστα που συμφωνήθηκε ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση και την Ευρωπαική Επιτροπή θα περιλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, τις μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης μαζί με τα Ορυχεία, την μονάδα της Μελίτης 1 καθώς και την άδεια της Μελίτης 2 και τα Ορυχεία της Βεύης. Ο Υπουργός Γ. Σταθάκης θα κάνει την επίσημη ενημέρωση την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ήδη προγραμματίζεται ευρεία σύσκεψη στην Μεγαλόπολη για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στη σύσκεψη, στη Μεγαλόπολη, αναμένεται να συμμετέχουν τόσο ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, όσο και ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, καθώς κι άλλοι δήμαρχοι του Δικτύου Ενεργειακών δήμων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.