kozan.gr: Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης διηγείται συζητήσεις του με παιδιά που είχαν ζητήματα ταυτότητας φύλου – Το αξέχαστο περιστατικό με έναν νεαρό που είχε AIDS και η κουβέντα μαζί του (Βίντεο)

12 Νοεμβρίου 2017
01:02

Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, μιλώντας, το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή  “Maunufactum”  του ΤΟP Channel, διηγήθηκε συζητήσεις του με παιδιά που είχαν ζητήματα ταυτότητας φύλου, αλλά και το αξέχαστο, όπως το χαρακτήρισε, περιστατικό με έναν νεαρό που είχε AIDS.

2 σχόλια

  • Άνθρωποι που πιστεύουν ὀτι η νεολαία θα σωθεί είτε από το AIDS, είτε από το περιρρέοντα ερωτισμό, επειδή θα ενημερωθεί από τους γονείς, τα σχολεία, τους ψυχολόγους (αν όχι και τις φυλλάδες στα περίπτερα) για τη χρήση του στρογγυλού λάστιχου(προφυλακτικού), έχουν σχεδόν παντελώς χάσει το ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, έχουν απέραντα ψευτίσει την ερωτική σχέση που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    Είναι φοβερό μια ολόκληρη κοινωνία να εκχωρεί στους δημοσιογράφους και λοιπούς ειδικούς της …. πιάτσας τα δικαιώματά της για να διαχειριστούν τόσο σπουδαία ζητήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.