kozan.gr: Εκλογές για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς: Ψήφισαν 3013 – Αναλυτικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης – Πρώτη η Γεννηματά, δεύτερος ο Ανδρουλάκης

12 Νοεμβρίου 2017
23:09

Εκλογές για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Το kozan.gr, σας παρουσιάζει τ’ αναλυτικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης. Ψήφισαν 3013.

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα:

 

 

14 σχόλια

  • Δημοσιεύστε παρακαλώ και την συμμετοχή με βάση την ηλικία όσων ψήφισαν. Έχει πολύ γέλιο… Τους ψήφισαν οι βολεμένοι και όσοι αισθάνονται ότι τους έχουν ακόμα υποχρέωση. Όπως τα βρήκα είναι:
    Η συμμετοχή στις ηλικίες
    17 ετών – 24 ετών είναι 3%
    25 ετών – 34 ετών είναι 8%
    35 ετών – 44 ετών είναι 10%
    45 ετών – 54 ετών είναι 15%
    55 ετών – 64 ετών είναι 26%
    65+ είναι 39% ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!

    • Στη δημοκρατία ψηφίζουν όλοι. Από τα 18 μέχρι το τέλος της ζωής του.

      Αναρωτιέμαι εσείς που εκπέμπετε αυτόν τον χυδαίο ηλικιακό ρατσισμό, τι θα λέτε όταν “πιάσετε” αυτή την ηλικία… μήπως θα θέλατε, κατά το “1984” του Όργουελ, να σας οδηγήσουν παντοτινά σε εικονικά λιβάδια με ένα κοκτέιλ παραισθησιογόνων;

      • Ο παραπάνω δεν σχολίασε ότι δεν πρέπει να ψηφίζουν οι ηλικιωμένοι. Αλλού είναι το θέμα και μην προσπαθείς να το γυρίσεις εκεί που σε συμφέρει.
        Για να είναι πλειοψηφία οι γέροι σημαίνει ότι οι νέοι που καταστρέψατε τη ζωή τους σας έχουν γυρίσει την πλάτη, και όσο θα “φεύγουν” οι γέροι τόσο θα πέφτουν τα ποσοστά σας και θα σας πονάει. Αλλού τα σάπια τώρα βολεμένε.

  • Πού τον είδες τον ηλικιακό ρατσισμό ρε μεγάλε. Εδώ σου εξηγεί ότι αυτές οι ηλικίες αντιστοιχούν σε παλαιούς ΠΑΣΟΚους που ως επί το πλείστων είναι οι κολλημένοι με το Κόμμα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο άλλος, παρά το και μην σχολιάζεις!

  • Ψήφισαν 300 άνθρωποι μέχρι τα 35 σε όλο το Νομό Κοζάνης. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ πέθανε ή είναι σα να λέμε κάτι σαν την Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ. Περιθωριακό πολιτικό σχήμα.

    Άιντε, αρκετά μας πρήξατε, τελειωμένοι. Ο Σύριζα είναι κεντροαριστερά και η ΝΔ κεντροδεξιά. Μην το ζαλίζετε άλλο. Τις αιτήσεις σας στην Κουμουνδούρου και στον Κούλη.

    • ψηφίζουν για το ποιος θα είναι το δεκανίκι του κούλη, μπας και μείνουν για λίγο ακόμα στις θεσούλες τους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.