Το μπαούλο (Γράφει η Δήμητρα Ν. Παπανικολάου)

13 Νοεμβρίου 2017
10:33
Κανένα σχόλιο

 Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να βγάλω τις σκέψεις, να τις κλειδώσω σε ένα μπαούλο, να σταματήσουν να τριβελίζουν το μυαλό μου, να ενοχλούν τις αισθήσεις μου. Ας τις πάρει η βροχή και ας τις ταξιδέψει μακριά, δεν θα μου λείψουν… Και μετά όταν θα θέλω να ανοίγω αυτό το μπαούλο και να διαλέγω όλα εκείνα τα όμορφα, να τα βάζω στην καλύτερη βιτρίνα και να τα καμαρώνω και ένα μεγάλο ουράνιο τόξο παρέα με τον ήλιο να ταιριάζουν με το χαμόγελό μου…

Και όταν πάλι η ζωή μου είναι βαρετή να ξεχωνιάζω όλες εκείνες τις σκέψεις από το μπαούλο που με προβλημάτισαν, να τις αραδιάζω σε μια σκάλα, από το χαμηλότερο στο ψηλότερο σκαλί, από αυτή που με παίδεψε λιγότερο μέχρι εκείνη που με έκανε να χάσω τον ύπνο μου…Και το κλειδί του μπαούλου; Ποιος θα μου το φυλάει; Άραγε κλειδώνονται οι σκέψεις, οι αναμνήσεις, τα αισθήματα; Δύσκολα!!!

Ξεκινάνε τα ταξίδια τους και επιλέγουν την πολυπλοκότερη διαδρομή εκεί στους λαβυρίνθους του μυαλού και απλά εσύ τα ακολουθείς και πορεύεσαι με αυτά.

Δήμητρα Ν. Παπανικολάου

Χημικός – Μηχανικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.