Πτολεμαΐδα: Ένα τρίχρονο αγοράκι ζητά την βοήθεια μας

13 Νοεμβρίου 2017
11:33

Το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός τρίχρονου αγοριού που ταλαιπωρείται από το σύνδρομο IPEX,  και προκαλείται λόγω προβλημάτων στο ανοσοποιητικό σύστημα, επιθυμούν να λάμψει ξανά, ο Σύνδεσμος Θερμουδραυλικών Εορδαίας και  ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα της Πτολεμαΐδας, αναλαμβάνοντας κοινωνική πρωτοβουλία. Ο μικρός ασθενής, θα πρέπει να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε  μεταμόσχευση, αλλά η οικογένεια του δεν διαθέτει τους ανάλογους πόρους, γι αυτό και οι παραπάνω φορείς αποφάσισαν, να διοργανώσουν χορό την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο Οικογενειακό κέντρο Valentino στην Πτολεμαΐδα, με τη συμμετοχή, αφιλοκερδώς, γνωστών ερμηνευτών του παραδοσιακού τραγουδιού. Απευθύνουν έκκληση στον κόσμο,  να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή και να προμηθευθεί  τα εισιτήρια, που θα διατίθενται τις επόμενες ημέρες, για να σωθεί ο Χρηστάκης – Εμμανουήλ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

4 σχόλια

  • Συμφωνώ απόλυτα ας βάλουν και εναν αριθμό λογαριασμού και μπορούμε να βοηθήσουμε κοινοποιωντας σε ομάδες του Facebook

  • Ενα 5ψηφιο αριθμο τηλεφωνου που θα παιρνουμε οπως το χαμογελο του παιδιου και θα μας χρεωνει ενα ποσο την κληση. Αυτο ειναι το πιο απλο. Αλλα ακομη και το χαμογελο του παιδιου αν του ζητηθει θα βοηθησει και η Βαρδινογιαννη για τα παιδια παντα βοηθα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.