Αγγελική Νικολοπούλου: «Θέλουμε τους φιλάθλους της Κοζάνης στο γήπεδο, να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα, να μας στηρίξουν και να τους ανταμείψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση».

13 Νοεμβρίου 2017
11:35
Κανένα σχόλιο

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για την Εθνική Γυναικών που θέλει να συνεχίσει επιτυχημένα τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για την ως τώρα προσπάθεια τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα σε σχέση με αυτήν που παρουσίασε απέναντι στην Πορτογαλία. Παράλληλα δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά μόνο τη νίκη την Τετάρτη με αντίπαλο την Μεγάλη Βρετανία και κάλεσε τους φιλάθλους της Κοζάνης να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο.

Αρχικά έκανε ένα μίνι απολογισμό του νικηφόρου αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία. «Δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι και ήμασταν καλές για μερικά διαστήματα, αλλά όχι σε όλη τη διάρκεια. Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο και θα πρέπει να διορθώσουμε την Τετάρτη στην Κοζάνη για να κερδίσουμε την Μεγάλη Βρετανία. Είναι πιο δύσκολη ομάδα και πρέπει να βελτιωθούμε για να τα καταφέρουμε».

Η διεθνής πλέι μέικερ δεν έκρυψε ότι η Εθνική θα πρέπει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. «Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια δυνατή ομάδα. Αυτές τις τρεις ημέρες που απομένουν εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε, να οργανώσουμε το πλάνο μας και να δούμε ποια είναι τα δυνατά κομμάτια των αντιπάλων και να τα περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Επίσης θα πρέπει να διορθώσουμε και εμείς κάποια πράγματα προκειμένου να μας βοηθήσουν για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια στην άμυνα, καθώς αυτό άλλωστε είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει γενικά την Εθνική. Πάθος στην άμυνα λοιπόν και εξαιρετικά καθαρό μυαλό στην επίθεση».

Η Αγγελική Νικολοπούλου, τέλος, εξέφρασε την ευχή την Τετάρτη στην Κοζάνη η Εθνική να αγωνιστεί σε γεμάτες εξέδρες. «Θέλουμε τους φιλάθλους στο γήπεδο, να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα, να μας στηρίξουν και να τους ανταμείψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.