kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: “Μέθοδο” Ζεμπιλιάδου κι από το δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος – Ζήτησε κι αναμένει μέσω εισαγγελικής εντολής να λάβει από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας όλο το φάκελο για το έργο αποκατάστασης του δρόμου Βελβεντό – Καταφύγι στη θέση “Μπιτζινίσιο”

13 Νοεμβρίου 2017
12:40

Tην οδό, μέσω του Εισαγγελέα, που ακολούθησε και η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, για το έργο της «Επισκευής κτηρίου Παιδόπολης «Αγία Όλγα», ακολουθεί αντιστοίχως και ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, για το έργο αποκατάστασης του δρόμου Βελβεντό – Καταφύγι στη θέση “Μπιτζινίσιος”. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, o δήμαρχος, που κατά καιρούς έχει επισημάνει την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου,  όπως αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επικαλούμενος κλιμάκιο επιστημόνων του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ζητά να λάβει όλο το φάκελο του έργου. Όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, λόγοι κακής συννεόησης(;) – επικοινωνίας(;) – συνεργασίας(;), μεταξύ των δύο πλευρών (Δήμου – Περιφέρειας), οδήγησαν στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.